2821
2789
وااااای منو شما چقدر مثل همیم، منم دوقلوهام امروز دقیقا نه هفته و چهار روزه هستن. نگران نباش ایشالله ...

اررره دقیقا با هم هم هفته هستیم ....سونوی دومتو. رفتی؟

انشالله عزیزم مرسی

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم همسان یا ناهمسان ...ضربان قلب شون تو ۷ هفته و ۱۲ هفته چند بود؟

ناهمسان هستند

راستش رو بخوای ضربان رو یادم نیست

بچه های من الان بزرگ شدند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ناهمسان هستند راستش رو بخوای ضربان رو یادم نیست بچه های من الان بزرگ شدند

عه بسلامتی انشالله .نگرانیم بابت ضربان قلب یکی از قل هام بودش ...یکی از خانمای همین سایت ۹۰ و ۱۴۰ بودن و بدنیا آمده بودن و پسر دختر بودن ...یعنی برا منم اوکی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه بسلامتی انشالله .نگرانیم بابت ضربان قلب یکی از قل هام بودش ...یکی از خانمای همین سایت ۹۰ و ۱۴۰ بو ...

بله نگران نباش اصلا، ان شاالله همه چیز به خوبی و خوشی پیش میره

فقط تا میتونی استراحت کن که مثل من بچه ها زود دنیا نیان

بله نگران نباش اصلا، ان شاالله همه چیز به خوبی و خوشی پیش میرهفقط تا میتونی استراحت کن که مثل من بچه ...

انشالله ممنونم عزیزم ..چشم حتما درست میگین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی انشالله همه چی خوب باشه ..میری سونو دوم؟ سونو اول رو کی رفتی؟

سونو اول رو هفت هفته و دو روز رفتم، اندازشون ۱/۱۶ بود هر دو و ضربان قلب ۱۴۰ و ۱۵۰، سونو دوم یازده بهمن میرم.

بله نگران نباش اصلا، ان شاالله همه چیز به خوبی و خوشی پیش میرهفقط تا میتونی استراحت کن که مثل من بچه ...

اخه استراحت کامل؟؟؟ در چه حد فعالیت؟ فعلا که ماهای اوله هم باید زیاد استراحت کنیم؟ بچه های شما چند هفتگی بدنیا اومدن؟

سونو اول رو هفت هفته و دو روز رفتم، اندازشون ۱/۱۶ بود هر دو و ضربان قلب ۱۴۰ و ۱۵۰، سونو دوم یازده به ...

عهمه دقیقا با من هستی منم ۱۴ بهمن ..حتما خبرشو بهم بده ضربانشون چند شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه استراحت کامل؟؟؟ در چه حد فعالیت؟ فعلا که ماهای اوله هم باید زیاد استراحت کنیم؟ بچه های شما چند ه ...

ببین هر چی بیشتر استراحت کنی بهتره، زیاد بیرون از خونه نرو

بچه های من آخر هفته ۳۵ دنیا اومدند، کیسه آب یکی از قل ها پاره شد دیگه زود دنیا اومدند

ببین هر چی بیشتر استراحت کنی بهتره، زیاد بیرون از خونه نروبچه های من آخر هفته ۳۵ دنیا اومدند، کیسه آ ...

آخر هفته ۳۵ که خوبه، تو دستگاه رفتن؟من الان پنج ماهم تموم داره میشه دیگه، از الان استراحت کنم همش؟ بیرون در حد بردن پسرم مهد هست و یه یوگا بارداری که میرم و خریدای خونه که مختصرن، واسه اینکه حوصلم سر نره.چیز سنگین بلند نمی کنم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز