بچه ها امروز تو سايت هاميگشتم كه چه خاكي به سرم بريزم باهزار تا فكر يه چيز خيلي خيلي عجيب ديدم حتي تماس هم گرفتم با اون مركز يه خانوم پير بالحن خيلي كوچه محلي جواب داد وهي سوالايي عجيب غريب ميپرسيد و..
منم اصفهانی نیستم.من قبل 96یه بارانجام دادم تهران.که گفتن دیگه غیرقانونی شده
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
وا عزیزم مگه من اهانتی به شما کردم یا خدایی نکرده مسخرتون کردم؟چون نمیدونستم این روش تو ایرانم هست ف ...
عزیزم ظرفیت استارتر بالاس.ولی دردی که داره خیلی تلخه.وقتی تنها راه هست حق داره برخورد کنه.دعاش کن
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اخه من اصفهانیم و چند سال دنبال دوا و دکتر تو مراکزی که اینجا میکرو میکنن این دکتر کار نمیکنه
من ترسيدم كلاهبردار باشه تمام مطالب سايت شوخوندم اخرم زنگ زدم بعدك ازصداي زنه بيشتر توشك افتادم. البته از زنه پرسيدم تلقيح روكي انجام ميده گفت دكتر زنان هم تومطب داريم اون انجام ميده وتومطب انجام ميده