2777
2789
عنوان

اسپرم اهدايي...اصفهاني ها بيان لطفا وخانوما نابارور

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 80 پست
ببین عزیزم اونایی هم که صفر ان از بیضه هاشون بیوپسی میکنن و پیدا میکنن تعدادی اسپرم شما که اسپرم دار ...

اره عزيزم ما اسپرم گرفتيم حتي جنين دو روزه تشكيل شد ولي جنين هامون. بخاطرضعف اسپرم نميتونن تقسيمات سلولي رو كامل طي كنن وبعد انتقال نميتونن لانه گزيني كنن مشكل من تو ميكروااي ناموفق اينه ك جنين هام. رشد نميكنن بعدانتقال ونميتوونن لانه گزيني كنن

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

من هيش مشكلي ندارم توي سيكل ١٥تا تخمك ازم كشيدن توپانكچر و قبل انتقال اندومترم ١٠بود. دوهفته بعد انتقال اندومترم ١٧ولي جنين نتونست رشدكنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزيزم ما اسپرم گرفتيم حتي جنين دو روزه تشكيل شد ولي جنين هامون. بخاطرضعف اسپرم نميتونن تقسيمات س ...

میفهمت خیلی سخته منم میکرو کردم چند وقت پیش اصلا یه جنین تشکیل شد اونم نگرفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اره عزيزم ما اسپرم گرفتيم حتي جنين دو روزه تشكيل شد ولي جنين هامون. بخاطرضعف اسپرم نميتونن تقسيمات س ...

عزیزم اگه رفتی ودیدی خوب یا بد.نتیجشم بیا اینجا بگو

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
پس ای یو ای میکنه 

نميشه تو بري ببيني اگه نزديكه بهتون ك اون مطب تابلو يب چيزي داره🙈🙈 من فقط ي همكلاسي اصفهاني دارم دو سه ساله نديدمش نميدونم چطور بهش زنگ برنم يابگم

نميشه تو بري ببيني اگه نزديكه بهتون ك اون مطب تابلو يب چيزي داره🙈🙈 من فقط ي همكلاسي اصفهاني دارم د ...

باشه فقط برم ببینم تابلو داره یا نه؟

باشه فقط برم ببینم تابلو داره یا نه؟

خب توام سوالاتتو بپرس ازش. برو توببين چه جور مطبي يه

من بهت ريكواست ميدم شماره ام روهم ميزارم باشه عزيزم

خب توام سوالاتتو بپرس ازش. برو توببين چه جور مطبي يه من بهت ريكواست ميدم شماره ام روهم ميزارم باشه ...

سوال که ندارم عزیزم ازش اخه من شوهرم عمرا قبول کنه ولی اگه خواستی میتونم برم برات یه سرک بکشم

سوال که ندارم عزیزم ازش اخه من شوهرم عمرا قبول کنه ولی اگه خواستی میتونم برم برات یه سرک بکشم

اره عزيزم ممنون ميشم اينكارو برام كني يدنيا ممنونم ازت😍😍😘😘