2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 109 پست
کتش بشه من مشکل خرید شلوار دارم از ساق پام بالا نمیرن اینقدر باید بگردم تا شلوار بخرم واسه همین شلوا ...

خودت ب خودت انگیزه بده.اهنگهای شاد دانلود کن صبحا باشون برقص.هم لاغر میشی هم روحیه میگیری عزیزم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون واقعا از همه لحاظ ضرر داره.من شوهرم لاغره بیشترم به خاطر شوهرم دارم وزن کم میکنم.

من شوهرمم تپل شده ولی بهم میگه چاق نیستیا ولی درشت شدی دیگه مثل قبل نیستی .خوب یعنی بدبخت برو فکر خودت باش لاغر کن🤣

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
من اومدم بگم منم تپل بودم الان لاغر شدم دارم کیف میکنم واس خودم فخر نمیفروشم فقط خواستم ایجاد انگیزه ...

الان احسان علیخانی درونم میخواد بگه 

خب از حست بگو از اون لحظه که فک کردی لاغر شدی 

بعد همه بغض کنیم ادامه شرینی خامه ایمونو قورت بدیم با بغض البته

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
من شوهرمم تپل شده ولی بهم میگه چاق نیستیا ولی درشت شدی دیگه مثل قبل نیستی .خوب یعنی بدبخت برو فکر خو ...

😁😁😂😂😂😂

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

[QUOTE=59033665]بنظرم خیلی تاثیر نداره رژیم و ورزش فقط پیش دکتر هم بری و دستوراشو انجام بدی حتمن نتیجه میگره آدم ف ...[/QUOTE]

عزیزم اراده باید قوی باشه

من خیلی چاق نبودم اما خوب بخاطر بارداری تا مرز ۷۸ رسیدم و بعد زایمان خورد خورد کم شد تا رسید به ۶۸ و دیگه کم نشد یهو زد به سرم رژیم سخت و ورزش هرروز کردم الان شدم ۶۱. سه کیلو دیگه هم میخام کم کنم.باورت نمیشه من نه باشگاه میتونستم برم نه بیرون واس پیاده روی چون بچم کوچیکه.ظهرا که بچم میخابه تو خونه پیاده روی میکنم،حلقه میزنم،ورزش میکنم.

یه روز خوب میاد

الان احسان علیخانی درونم میخواد بگه  خب از حست بگو از اون لحظه که فک کردی لاغر شدی  بعد ...

نه بابا آرزوی لاغری نکن لاغر کوچک مردنی حالا کجاش خوبه قد بلند چهارشونه شیک تره تا لاغر مردنی

آی ام کپللل 

قد 163 

وزنم 81 بوده 

الان شدم 79

دو هفتس دارم رعایت میکنم و باشگاه میرم هیچی برنج و نون هم میخورم ولی خیلی کم 

تا 4خرداد هم میخوام بشم 75

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
من قدم 167وزنم 92 بود 4 ماهه رژیم میگیرم الان شدم 85 میخوام برای عروسیم خودمو برسونم ب 70

انگیزه ی خوبیه حتمن بهش میرسی

خدایی بدتر از این نیس روز عروسی آدم چاق باشه

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
من تنبلی تخمدان دارم اخرین بار دکترم گفت یا لاغر کن یا بیا ای یو ا.منم گفتم لاغری بهتره قبلا ۹۸ اما ...

منم تنبلی شدید تخمدان داشتم و دکتر گفت باردار نمیشی ولی با وزن هشتادوپنج بدون دارو در اوج ناامیدی باردار شدم.تا هفته یازدهمم نمیدونستم حاملم.از بس دکترم نا امیدم کرده بود.الان پسرم ده ماهشه.انشاالله شما هم بزودی باردار میشی عزیزم.غصه نخور

منم تنبلی شدید تخمدان داشتم و دکتر گفت باردار نمیشی ولی با وزن هشتادوپنج بدون دارو در اوج ناامیدی با ...

عزیزم😍😍😍الهی شکر.چه خوب ایشاله گل پسرت همیشه سالم و سلامت باشه.برا منم خیلی دعا کن😍😍😍😍😍

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍