2777
2789
عنوان

درد و دل تپل مپلا

1092 بازدید | 109 پست

یه تاپیک دیدم درد و دل لاغرا گفتم یکی هم مختص خودمون بزنم

بیایین یکم دور هم غصه بخوریم

چه میشه کرد واقعا؟؟؟

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی دوستامو و فامیلامو چاق کن 😂😂😂

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چاق بودم الان رژیم پونزده کیلو کم کردم ولی هنوزم اضافه وزن دارم.هیچی هم نمیخورم نه نون نه برنج☹☹☹☹هنوزم چاقم از کلمه چاق متنفرم😝😝😝😝

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

تا حالا شده به خاطر این موضوع اعتماد به نفستون بره زیر صفر و فک کنین هیشکی ازتون خوشش نمیاد اینجوری بعد هیچکار هم نتونین بکنین؟؟؟

کسی هست که واقعا تونسته باشه کم کنه وزنشو و نگه داره؟

سلام دوستان من بعد زایمان شدم 98 کیلو خیلی میخوردم الان هشت روزه که تو رژیمم رفتم دکتر  طب سنتی بهم دارو گیاهی هم داده کلا مشتقات قند و شکر رو نمیخورم حتی ادامس برنج نمیخورم چربی خیلی کم و داروهاهم  دم میکنم امروز امروز خودمو وزن کردم تو هشت روز 3 کیلو کم کرده بودم خیلی خوشحالم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
منم چاق بودم الان رژیم پونزده کیلو کم کردم ولی هنوزم اضافه وزن دارم.هیچی هم نمیخورم نه نون نه برنج☹☹ ...

خیلی عالیه که 

منم از این کلمه متنفرم به خاطر همین به جای چاق اسم تاپیکو گذاشتم تپل مپلا  

چجوری وزن کم کردی ؟؟؟آفرین به اراداه ات

خیلی عالیه که  منم از این کلمه متنفرم به خاطر همین به جای چاق اسم تاپیکو گذاشتم تپل مپلا   ...

من تنبلی دارم چهار ماه قبل عید رفتم باشگاه خیلی خوب کم میکردم رژیمم داشتم بیشتر میوه و سبزیجات ابپز میخوردم.ولی بعد عید در حال اقدامم نرفتم .رژیم دارم فقط مثلا امروز دو تا کدو ابپز و دوتا بیسکویت خوردم.امشبم ی کاسه اش دوغ.خیلی سخته واقعا ولی من عادت کردم چند روز ی بار به خودم هدیه میدم مثلا ی نصف نون میخورم همین.شوهرم میگه از بعد عیدم لاغر تر شدی.ولی بازم باید وزن کم کنم

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍