2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25527 بازدید | 172 پست
انتی پی او شما انگار گفتی ۲۰۰ و خورده ای بود.خوب بودعددت.مال من ۹۰۰ هست.نمیدونم ۹۰۰ یعنی همین لووتیر ...

اره قبله بارداری ۲۶۵ بود ،اما هفته پنج بارداری که دوباره آزمایش دادم،نزدیکه ۶۰۰ بود عددش

ولی توکل کردم به خدا ،

اره عزیزم حتما با لووتیروکسین یه مقدار پایین میاد،حتما ویتامین دی هم دکتر بگو برات بنویسه خیلی کمک کنندست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبله بارداری ۲۶۵ بود ،اما هفته پنج بارداری که دوباره آزمایش دادم،نزدیکه ۶۰۰ بود عددش ولی توکل ک ...

اخه  شنیدم بعضیا میگن این خودایمنی با قرص پردنیزولون میاد پایین.و توی بارداری این قرص رو تجویزمیکنن .حالا نمیدونم راه درست کدومه.فقط لووتیروکسین بخورم یا پردنیزولون رو هم مصرف کنم.اخه یه بارداری پوچ داشتم واسه همین نگرانم

اخه  شنیدم بعضیا میگن این خودایمنی با قرص پردنیزولون میاد پایین.و توی بارداری این قرص رو تجویزم ...

نه عزیزم...بارداریه پوچ اصلا ربطی به انتی تی پی او نداره

پردنیزولون هم خیلی عوارض داره...من دکترم واسم نوشت ولی انداختمش سطله آشغال...اصلا نخوردمش

ببین من میگم شما دو ماه قرص لووتیروکسینو مرتب مصرف کن ،همرا با ویتامین دی ...بعد برو آزمایش بده ،مطمئن باش عددش اومده پایین

من میدونم عامله محرکی که باعث میشه انتی تی پی او من بره بالا چیه

یکی استرس ،یکی هم مصرف قرص ال دی

باورت میشه من یه سال خوردن ال دی و قطع کردم،انتی تی پی اوم از ۲۶۵ رسید به ۰/۸ ،یعنی منفی شد عدد انتی من

ولی متاسفانه چون یه سفر زیارتی برام پیش اومده بود،واسه تاخیر در پریود،قرصه ال دی و یه بسته مصرف کردم...در حالی که باردار بودم و نمیدونستم

وقتیم رفتم آزمایش دادم ،هفته پنج بارداری عدد انتیم رسیده بود نزدیکه ۶۰۰

دکترم هم گفت به خاطر مصرف قرص ال دی این همه بالا رفته

خواستم بگم هر کسی یه عامل محرک داره واسه بالا رفتن عدد انتی تی پی او....کافیه اون محرکو بشناسی وخنثی کنیش،عدد انتی تی پی او خیییلی میاد پایین

نگرانم نباش،استرس سمه واسه بیماریه ما..

ببخشید طولانی شد

نه عزیزم...بارداریه پوچ اصلا ربطی به انتی تی پی او نداره پردنیزولون هم خیلی عوارض داره...من دکترم و ...

واقعا ممنون از توضیحاتت.اینکه میگن اگه انتی بادی بالا باشه باعث میشه توی بارداری بدن بچه رو یک عضو غریبه ببینه و شروع کنه دفع کردنش چی؟تو نت خیلی خوندم.ببخشید تو رو خدا چون من الان پی به این بیماری بردم‌ خیلی نگرانم

خوبه توعامل محرکتو پیدا کردی.من اصلا ال دی مصرف نمیکنم.کاش منم میتونستم بفهمم عامل محرکم چیه تا کنترلش میکردم.ممنون عزیزم از راهنماییات

واقعا ممنون از توضیحاتت.اینکه میگن اگه انتی بادی بالا باشه باعث میشه توی بارداری بدن بچه رو یک عضو غ ...

انتی تی پی او هیچ وقت به تنهایی نمیتونه باعث سقط بشه،اگه tsh خییییلی بالا باشه باعث سقط و دفع جنین میشه

من از خیلیا تو این سایت پرسیدم...همه کسایی که سقط داشتن و این بیماری داشتن،اصلا از وجود این بیماری خبر نداشتن ،و بعد سقط فهمیدن

ولی اگه  هاشیموتو تحته درمان باشه و بعد اقدام به بارداری بشه ،اگه خدا بخواد هیچ اتفاقی نمیفته....فقط مهم عددtsh هس که باید زیر ۲.۵ باشه،دیگه عدد انتی تی پی او مهم نیس

عزیزم درکت میکنم ،منم اوایل که فهمیدم هاشیموتو دارم ،خیلی نگران بودم...مطمئنم چند ماه بعد مصرف قرص عدد انتی شما خیلی میاد پایین......موفق باشی عزیزم😚😚

واقعا ممنون از توضیحاتت.اینکه میگن اگه انتی بادی بالا باشه باعث میشه توی بارداری بدن بچه رو یک عضو غ ...

من تو همین نی نی سایت با یه خانم صحبت کردم که گفته بود به طور اتفاقی فهمیده بود کم کاری تیرویید داره و عدد انتی تی پی اوش،۹۰۰ بود ،۶ماه قرص لووتیروکسین مصرف کرده بود ،عدد انتی رسیده بود به ۱۰۰...بعدش هم باردار شده بود و یه گل پسر داشت

نگران نباش گلم

من تو همین نی نی سایت با یه خانم صحبت کردم که گفته بود به طور اتفاقی فهمیده بود کم کاری تیرویید داره ...

ممنون الناز جون واقعا از راهنماییات ارومتر شدم.فقط الناز جون الان که من انتی پی اوم ۹۰۰ هست وبا مصرف لووتیروکسین الان Tsh هم ۷۸/. نرمال شده و لووتیروکسین هم دارم ادامه میدن دیگه برا اقدام مشکلی ندارم؟منظورم اینه که صبر کنم یکی دوماه دیگه ازمایش بدم برا انتی پی او که ببینم اومده پایین یانه.یا میتونم الانم اقدام کنم

ممنون الناز جون واقعا از راهنماییات ارومتر شدم.فقط الناز جون الان که من انتی پی اوم ۹۰۰ هست وبا مصرف ...

خواهش میکنم گلم

Tsh ات که الان خیلی عالیه...ولی به نظرم دوماه قرصتو مصرف کن ،دوباره آزمایش انتی تی پی او بده .تا عددش بیاد پایینتر

بعد واسه بارداری اقدام کن...اونجوری خیاله خودتم راحت تره

ولی بازم با دکترت مشورت کن،شاید دکترت بگه همین الانم میتونی اقدام کنی

ممنون الناز جون واقعا از راهنماییات ارومتر شدم.فقط الناز جون الان که من انتی پی اوم ۹۰۰ هست وبا مصرف ...

سلام بهار جان ببخشید دیر جواب دادم.

عزیزم با آنتی تی پی او بالا من نتونستم باردار بشم و کارم به آی وی اف کشید. چون باید قبل از بارداری یک بار سرم آی وی آی جی دریافت بشه تا جنین بتونه لانه گزینی کنه وگر نه نمیشه و سیستم ایمنی ما مانع از بارداری میشه.

شما قبل از بارداری هم باید پیش دکتر ایمونولوژی بری هم دکتر زنان و نازایی حرفه ای که حالیش باشه آنتی تی پی او بالا فقط باعث سقط نمیشه باعث نازایی هم میشه ۵سال دکترای درپیتی اینو نفهمیدن و من از وقتی یه دکتر درست و حسابی پیدا کردم تازه کارم رو به روال رفته. عزیزم امسال ما توی مطب دکتر گلشیرازی زیادن و همینطور توی مطب دکتر زرنانی(ایمونولوژی) که میان بخاطر همین مشکل

اگر دلت خواست با آزمایشات برو پیش دکتر گلشیرازی تا کاملا متوجه همه چیز بشی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
سلام بهار جان ببخشید دیر جواب دادم. عزیزم با آنتی تی پی او بالا من نتونستم باردار بشم و کارم به آی ...

سلام.اخه من تهران نیستم.ولی من یه پسر دارم.یه سقطم داشتم یعنی مشکل لانه گزینی ندارم.مگه اینکه بعد از سقطم انتی پی اوم بالا رفته باشه.اینو دیگه نمیدونم.شما عدد انتی پی اوت چند بود؟یعنی گفتن تنها مشکل برا لانه گزینیت همین بود؟

سلام.اخه من تهران نیستم.ولی من یه پسر دارم.یه سقطم داشتم یعنی مشکل لانه گزینی ندارم.مگه اینکه بعد از ...

من انتی تی پی اوم رو با مصیبت رسوندم به ۴۰۰ باردار شدم و نموند

ولی آزمایش میدم الان بالای ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ گاهی

شما اگر وزنت پایین باشه و اضافه وزن نداشته باشی و پی سی او هم نباشی بهتون پردنیزلون میدن و anti tpoرو میارن پایین راحتم باردار میشی 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
پی سی او که میگی چی هستش؟از کجا بفهمم هستم یانه

تخمدان پلی کیستیک. اگر پریودت نامنظم باشه و موی زائد داشته باشی و لکه بینی داشته باشی احتمال پلی کیستیک هست وگر نه که هیچی