2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25459 بازدید | 172 پست
من خودم از دکترم میخوام ازمایش انتی و بنویسه برام...😀😀

منم خودم خواستم چون انقدر احمقن که تا حالا هیچکدومشون به این موضوع توجه نکردن.

من ۴ساله ازدواج کردمو جلوگیری نداشتم دکترا هیچوقت نگفتن شاید باردار میشه توی هفته های اول سقط میشه 

من حتی میگفتم  حجم خونریزیم طبیعی نیست و ۱۵ روز طول میکشه گاهی خونریزو لکه بینیهام ولی اونا انگار نه انگار

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
نکن اینکارو منم خودم ازاد میرفتم میداد بعد استرس میگرفتم ک چرا پایین نمیاد . بعد پیش دوتا دکتر غدد ر ...

دقیقا همینطوره.در ضمن هاشیموتو اسم دانشمند ژاپنی بوده که این بیماری رو کشف کرده😁دکترم بهم گفته فقط قبل اقدام به بارداریت حتما بهم بگو یا به محض اینکه متوجه شدی بارداری سریع بیا ببینمت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم خواستم چون انقدر احمقن که تا حالا هیچکدومشون به این موضوع توجه نکردن. من ۴ساله ازدواج کردم ...

عزیزم حرف منو گوش کن برو پیش رزاقی . اون کمک میکنه زود بارداربشی . تی پی او هم کنترل بشه

مینا قری هستم
دقیقا همینطوره.در ضمن هاشیموتو اسم دانشمند ژاپنی بوده که این بیماری رو کشف کرده😁دکترم بهم گفته فقط ...

من الان باردار شدم با همین تی پی او بالا رفتم پیش سعادت قرصمو کرد هفته ای 5روز نصف . اصلا کاری ب تی پی او نداشت

مینا قری هستم
خداروشکر عزیزم..انشاءلله به سلامتی تموم بشه این دوران برات.......مارو از حال خودت باخبر کن،روحیمون ب ...

این دوران پر استرسیه برام چون ی سقط داشتم انشاالله ک بخوبی پشت سر بذارم . حتما عزیزم . برام دعا کنید

مینا قری هستم