2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25455 بازدید | 172 پست
با مصرف روزی یه دونه لئوتیروکسین ۵.۸۸ هست که زده بالاست رنجش راستی به آنتی بادی دیگه هم توی آزمایشم ...

پس عزیزم شما به غیر کمکاری مشکلات دیگه هم داری.پس حق با شماست در مورد نگرانیت.من فقط tsh  ام یه مقدار کمی بالا بود که با قرص برطرف شد،بقیه موارد همه نرمال هستن.

منم انتی تی پی او بالاس 500 . علت سقطم همین بود . الان قرص میخورم . تو بارداری باید کورتن خورده بشه . دکتر غدد گفت تی پی او پایین نمیاد . تی اس اچ باید زیر 2.5 باشه

مینا قری هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما تازه متوجه بیماریت شدی استرس داری،ولی اصلا نگران نباش عزیزم خیلی عادیه،اکثریت دارن و بچه ها ...

ممنون که دلداریم میدی دوست خوبم 

ترسم از کنترل نشدنشه. ترس از اینکه بچه ی ناقص داشته باشم یا کلا قیدشو بزنم از دیروز سوهان روحمه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من که یه مقاله خوندم اگر کنترل نشه به تخمدان هم آسیب میرسونه. ولی خداروشکر برای شما خیلی خوب جواب دا ...

مرسی عزیزم،انشاءلله به سلامتی بارداربشی .....نمیدونم چرا این بیماری اینقد زیاد شده😢

منم انتی تی پی او بالاس 500 . علت سقطم همین بود . الان قرص میخورم . تو بارداری باید کورتن خورده بشه ...

واقعا یعنی تی پی او بالا بره دیگه پایین نمیاد؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
ممنون که دلداریم میدی دوست خوبم  ترسم از کنترل نشدنشه. ترس از اینکه بچه ی ناقص داشته باشم یا ک ...

خواهش میکنم اصلا نترس.منم ۴ سال پیش مثل الان شما بودم.دیگه تو نت نرو و فقط و فقط به حرف دکترت گوش کن.

مرسی عزیزم،انشاءلله به سلامتی بارداربشی .....نمیدونم چرا این بیماری اینقد زیاد شده😢

ببخشید که شماروهم نگران کردم. استرس خودمو نباید منتقل میکردم. حلال کنید

اگه هم بیاد خیلی کم . اونم با تغذیه مناسب . اون قرص تی اس اچو نرمال میکنه . استرس تی پی او رو بالا م ...

مثل اینکه تغذیه گلوتن فری رو باید رعایت کرد درسته؟

خدا خودش کمک کنه دیگه نمیدونم این چه بیماریه که دچارش شدیم

من خودم از دکترم میخوام ازمایش انتی و بنویسه برام...😀😀

نکن اینکارو منم خودم ازاد میرفتم میداد بعد استرس میگرفتم ک چرا پایین نمیاد . بعد پیش دوتا دکتر غدد رفتم یکیش همین دکتر سعادت ک معروفه اونم گفت تو کاری ب تی پی او نداشته باشه . تی ای اچت باید نرمال باشه

مینا قری هستم
مثل اینکه تغذیه گلوتن فری رو باید رعایت کرد درسته؟ خدا خودش کمک کنه دیگه نمیدونم این چه بیماریه که ...

عزیزم کلم ب هیچ عنوان نخور حالا هر کلمی بود . نون اول جو بعد سنگک . شاهی و ترب نخور . عدس نخور . قند و شیرینی نخور

مینا قری هستم
ببخشید که شماروهم نگران کردم. استرس خودمو نباید منتقل میکردم. حلال کنید

نه عزیزم درکت میکنم...منم وقتی خودم فهمیدم این بیماریو دارم ،خیلی ناراحت بودم....ولی الان زدم به بی خیالی....خداروشکر بیماری کشنده ای نیس،....واسه بارداریت هم نگران نباش گلم،من از دکترم پرسیدم،گفت علم اینقد پیشرفت کرده،که اصلا مورد ناباروری وجود نداره