2821
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

86 بازدید | 5 پست

سلام من دخترم ۱۸سالمه سال کنکورمم هست

دو سال پیش متوجه شدم مامانم داره به بابام خیانت میکنه از اونموقع زندگی وتسم عذابه هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم و خودمو بریزم بیرون واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

مامانم همش دروغ میگه و با مرده میره بیرون واقعا میخوام بکشمش،مامانم فکر میکنه مننمسفهمم دروغاشو ولی من تک تکشونو میفهمم

تازگیا فهمیدم مامانم ازش یه بچههم باردار بوده که سقطش کرده،حس میکنم دارم دیوونه میشم،بابام واقعا بابای خوبیه همه چیو واسه ما فراهم میکنه من خیلی دلم میسوزه واسه بابام چون انگار اون هیچکسو نداره و منم واقعا حال خوبی ندارم و بخاطر همین رفتارام توی خونه خیلی خوب نیست،به بابام نمیتونم بگم داره خیانت میکنم،سختمه.

ولی اینو میدونم قرار گذاشتن بعد کنکور من از هم طلاق بگیرن تازه شاید باورتون نشه مامانم مهریهشم گرفت اونم زمانی که بابام خیلی پول لازم بود واسه کارش و خونه خرید

همه چیز مامانم داره میره رو مخم میترسم کامل ازش متنفر بشم،چند بار به مامانم تشر زدم که من میدونم و اینا ولی یا میگه چیو میدونی که من نمیتونم بگم یا عین خیالش نیست

خیلی حالم بده واقعا دارم میمیرم از طرفی واقعا درسم خوب هست توی مدرسه و میترسم نتونم کنکور خوبی داشته باشم.

اگه درخواست میدم برای عمل بینی سوال دارم🥲

مشاور بگیر با مشاور پیش برو

و اگر میتونی تو خونه درس نخون برو پانسیون یا کتابخونه که از اون فضا دور باشی و ذهنت یکم اروم تر بشه

و ممکنه پدرتم همه چیو بدونه که میخوان جدا بشن بزار خودشون حلش کنن و تو چیزی نگو بنظرم

شهر خاموش من، آن روح بهارانت کو؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به بابات چیزی نگو

خونرییزی بپا میشه

بعد تو میمونی و یه عمر عذاب وجدان

درستو بخون. امسال سال سرنوشتته دخترم

مشاوره تلفنی ۱۴۹۰ رایگان تماس بگیر صحبت کن راهتنمایی بگیر

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

متاسفم بابت این اتفاقای وحشتناکی که متوجه شدی و تحت فشار روانی بالایی قرار گرفتی.

اما باید بدونی که زندگی در جریانه و هر کسی مسئول کارای خودش هست.

شمام اگه درسات خوبه و تنها بلیتت برای موفقیت تحصیل هست برو کتابخونه و با تمرکز بیشتری درستو بخون تا حداقل این قسمت زندگیتو که موفقیت تحصیلیت هستش حفظ کنی و از دست ندی. میدونم سخته ولی باید از دایره توجهت خارجش کنی و مسیر خودتو پیش بری.

هر چند که ماه همیشه پشت ابر نمیمونه.. و مامانتم به نوع دیگه ای آسیبشو میبینه.

خیلیا دیدم مشکلات فراوانی داشتن و فقط با پشتکار تحصیلی از خانواده سمی خودشون فاصله گرفتن و توی محیط یه شهر و دانشگاه دیگه ای قرار گرفتن و رشد کردن و شاغل شدن و استقلال مالی کسب کردن و حتی ماه ها خانوادشون نمیبینن.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
مشاور بگیر با مشاور پیش برو و اگر میتونی تو خونه درس نخون برو پانسیون یا کتابخونه که از اون فضا دور ...

یه مدت پانسیون بودم ولی اصلا نمیتونم خوب بخونم اونجا

متاسفم بابت این اتفاقای وحشتناکی که متوجه شدی و تحت فشار روانی بالایی قرار گرفتی. اما باید بدونی ک ...

نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت به این قضیه

2823
2791
2779
2792