2777
2789
عنوان

مراسم خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم ازشون گرفته من عروسبزرگیم  

اگر باردار هستی که بهونه ات جوره الکی بگو حالم بده خودتو بزن به غش وضعف

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگرمجبور شدی بری نری اونجا هی قر بدی و خوشگل کنیا یه لباس شیک وساده میپوشی ارایشگاهم نرو موهاتو خود ...

هرچندوقت پیش خواهرشوهر من میگفت تو هر عروسی آماده ای  

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم

منم باردار بووودم با اینکه حالم بد بود رفتم 😢😢😢😢درست روز مراسم صبح به من گفتن از تعحب دهنم وا موند.  .ولی خر شدم رفتم . الان یادم میا از دست خودم حرص میخورم 😥😥😥😥😥😥

نه. تیکر تولد شوهرم  

لشکرسرخ به امید قهرمانی در اسیا من همیشه عاشقت میمانم حتی اگر روزی در قعر جدول باشی منو پسرم عاشقتیم
اگر صبح جشن گفتن چه جوری بدون آرایشگاه ولباس مجلسی برم؟  

بهشون بگو زودتر خبر میدادین من نمیتونم الان حاضر بشم بیام مبارکه و تمام . شوهرتم نمیدونسته تا الان؟؟

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
منم باردار بووودم با اینکه حالم بد بود رفتم 😢😢😢😢درست روز مراسم صبح به من گفتن از تعحب دهنم وا مو ...

خانوادتو دعوت نکردن ؟

من برا عقد برادرشوهر خاناودمو دعوت نکردن حالم ازشون بهم میخورع

شوهرموچیکارکنم؟؟؟

با هم برین مسافرت اگر نمیاد هم شده خودتو به مریضی بزنی نرو مگه شوخی طرف 10ماه نامزد کرده نگفته این اداها چیه همه جدیدا یاد گرفتند هر کاری میکنند به کسی نمیگن تا دقیقه نود 

مثلا خواهرمنم برادرشوهرش نامزد کرد خواهرمینا یه هفته بعد فهمیده بودند ما اصلا درکشون نمیکردیم.

حالاازکجا فهمیدی خودشون گفتن بهت؟ ک خواهرشوهرت نامزده؟

نه خواهر شوهربزرگیم مهمانی گرفت آنجاباهم امدن 

منم باردار بووودم با اینکه حالم بد بود رفتم 😢😢😢😢درست روز مراسم صبح به من گفتن از تعحب دهنم وا مو ...

ای کاش نمیرفتی خیلی بی احترامیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خانوادتو دعوت نکردن ؟ من برا عقد برادرشوهر خاناودمو دعوت نکردن حالم ازشون بهم میخورع

نه دعوت نکردن ...  شوهرم خبر داشت اونم ازم مخفی کرده بووود. .چراااااا نمیدونم 😣😣😣😣😣😣😣