2777
2789
عنوان

با برنامه جم کیدز کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 69 پست

دیشب دختر بزرگم داشت میخوابید، داشتم باهاش حرف میزدم و شوخی میکردم

کلاس اوله

بلوزشو یه کم زدم بالا  قلقلکش دادم

سریع لباسشو کشید پایین گفت هشدار دست زدن😏😏😏😏

گفتم من مامانتم اخه😐

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبيه نيست خودشه 

آره مث اینک خودشه ولی من کلا ازفیلمش خوشم نیومد

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
میدونی بدبختی چیه من هنوزم اون ادمو که اذیتم میکرد میبینم و مجبورم به روم نیارم ولی هیچوقت نمیبخشم ا ...

من خدا رو شکر اون عوضی رو سالهاست ندیدم

توی اینستاگرام هم فالو کرده بود مامانم هی میگفت زشته اکسپت کن، یا رفته بودیم ایران به زور می‌گفت بیا بریم خونشون بچه دار شدن، خاک تو سرم که هنوزم نمیتونم حرف ش رو بزنم

دیشب دختر بزرگم داشت میخوابید، داشتم باهاش حرف میزدم و شوخی میکردم کلاس اوله بلوزشو یه کم زدم بالا ...

چقدر خوب، منم مرتب به پسرم میگم با این که دو سالشه ولی تا حالا پوشکش رو جلوی کسی عوض نکردم، به جز خودم و باباش با هیچکس دستشویی نمیره.

امیدوارم بتونم بهش آموزش بدم که خودش هوشیار باشه

ای جان پسر منم کوچیک تر که بود فقط تبلیغات رو نگاه میکرد

آخه همین سایت خودمون دیروز تاپیک زده بودن ک ازعلائم اوتیسمه منم گفتم ب این باشه ک اونوخ اکثربچه‌ها اوتیسم دارن چون بیشتر اونایی ک دوروبرم بچه دارن اونام بچه‌هاشون اینجورین 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
فيلمشو منم دوست ندارم خيلي بيمزست خوده صورت عروسكرو دوست دارم 

آره جالب نبود حالاخوبه که لااقل شما ازعروسکه خوشت اومد😁

آخه همین سایت خودمون دیروز تاپیک زده بودن ک ازعلائم اوتیسمه منم گفتم ب این باشه ک اونوخ اکثربچه‌ها ا ...

ووووی نه بابا. منم خیلی از بچه ها رو دیدم که فقط آگهی دوست دارن

بچه ها یه چیز بگم بخندین

کارتن سگ هارو میدونین که جم کیدز چن وقت پیش نشون میداد پسرم کشته مرده ی اون کارتنه ست😂بعد اون سگ ابیه بود اسمش chase  چیس بود همش سیم بوکسل میاورد پسرم تا چن وقت بهم میگف چیس سیم بوکسلو بیار میگف من رایدرم😶😅

بچه ها یه چیز بگم بخندین کارتن سگ هارو میدونین که جم کیدز چن وقت پیش نشون میداد پسرم کشته مرده ی او ...

وااای 😂😂😂 چقدر هم تو نقشش فرو رفته

مرسی حالم رو بهتر کردی  کلی خندیدم 😍😍

ووووی نه بابا. منم خیلی از بچه ها رو دیدم که فقط آگهی دوست دارن

آخ یه چیزی سرچ‌میکنن و میبینن ک آره مثلا این مشکلو منم دارم زود برچسب میچسبونن ب بچه  حالا غافل ازاینکه منبع اون مقاله رو بخونن ببینن ازکجاس کدقیق ومعتبره یان قبلا بیش‌فعالی مد بود الآنم اوتیسم  زود ب بچه برچسب میزنن