آبتین97 مدیر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 عنوان دور همی مامانای سه ماهه دوم بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 95 پست الان یه تاپیک دیدم نوشته بود دورهمی مامانای سه ماهه اخر منم گفتم سه ماهه وسط بزنم،بیاید با هم باشیم و به هم انرژی بدیم میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 1397/02/23 | 10:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترمه13 عضویت: 1395/07/01 تعداد پست: 5062 با سر درد چه کنم که دوروزه مدام درد میکنههههههه منم سردرد دارمالبته میگرن دارماستامینوفن 325میخورمدیشب که دندونمم درد میکرد یا امیرالمومنین علی علیه السلام
آبتین97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 قرص آهن میخوری ؟؟ فعلا فقط دارم فولیک اسید میخورم میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 با سر درد چه کنم که دوروزه مدام درد میکنههههههه احیانا یبوست نداری؟مشکل گوارشی هم باعثسردرد میشه خدایا شکرت ♡♡
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 فعلا فقط دارم فولیک اسید میخورم هموگلوبین خونت چند بود ؟؟ من 11.4 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 واااای عزیییییییییییییییییییزم چقد خوب که دوقلو داری ،شکم اولته؟ بله اولیمه دیگه راحتم دوتاش باهم میان خخ
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 کیا آزمایش سل فری دادن ؟؟ بخاطر ریسک متوسط غربالگری اول نه خداروشکر همه چیش خوب بود غربال دوم هم نرفتم دکتر فقط آزمایش آلفا پروتئین نوشت کهاونم خوب بود شکرخدا خدایا شکرت ♡♡
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 خانما سوال منو کسی جواب نداد ، کیا آزمایش سل فری دادن ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 نه خداروشکر همه چیش خوب بود غربال دوم هم نرفتم دکتر فقط آزمایش آلفا پروتئین نوشت کهاونم خوب بود شکر ... چند سالته ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 بله اولیمه دیگه راحتم دوتاش باهم میان خخ خوش به حالت منم خیلی دو قلو دوست دارم ان شاالله به سلامت بغلشون بگیری خدایا شکرت ♡♡
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 خانما سوال منو کسی جواب نداد ، کیا آزمایش سل فری دادن ؟؟ آزمایش چی هست نمیدونم
خودموعشقه عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 59 من بیارییدتوی گروه تازه رفتم ۱۹هفته دکترسونوی آنومالی نوشته ولی هنوزانجامش ندادم
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 خوش به حالت منم خیلی دو قلو دوست دارم ان شاالله به سلامت بغلشون بگیری قربونت برم مرسی توهم همینطور
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 راستی خانوما برا سرما خوردگی تو بارداری دارویی هست؟ داروی عطاری که میترسم استفاده کنم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 آزمایش چی هست نمیدونم آزمایش خون برای اونایی که غربالگری اولشون های ریسک یا متوسط ریسک هست 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»