آبتین97 مدیر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 عنوان دور همی مامانای سه ماهه دوم بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 95 پست الان یه تاپیک دیدم نوشته بود دورهمی مامانای سه ماهه اخر منم گفتم سه ماهه وسط بزنم،بیاید با هم باشیم و به هم انرژی بدیم میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 1397/02/23 | 10:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبتین97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 من 19هفته ام 26سالم نی نیمم پسر ای جونم به سلامتی،شما چند هفتگی رفتی تعیین جنسیت؟ میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 انومالی دادی نه آخر هفته میرم ۱۹ هفتگی ولی جنسیت رو ۱۶ هفتگی احتمالی دکترم تو مطب گفت دخملی😍 خدایا شکرت ♡♡
ترمه13 عضویت: 1395/07/01 تعداد پست: 5062 ای جونم به سلامتی،شما چند هفتگی رفتی تعیین جنسیت؟ سلامت باشی عزیزممن 17هفته کامل رفتم آنومالیاونجا گفت نی نیم پسرالبته تو ان تی گفت بود دختر یا امیرالمومنین علی علیه السلام
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 خانما یه سوال ،شما ام اعصابتون بی دلیل به هم میریزه یا فقط من دیوونه ام ؟خخخ بله من همینطورم 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 من سیزده هفته و پنج روزم و تازه دارم وارد چهار ماهگی میشم،بعضی شبا اصلا خواب ندارم نصفه شب گشنه ام م ... بارداری همینه دیگه
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 خانما یه سوال ،شما ام اعصابتون بی دلیل به هم میریزه یا فقط من دیوونه ام ؟خخخ نه زیاد بیشتر گریه ام میگیره 😃 خدایا شکرت ♡♡
nannii عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 518 من هفته ۱۵ رو تموم کردم فردا میرم آنومالی جنسیتشونم معلوم میشه دوقلوان نی نی هام😍
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 کیا آزمایش سل فری دادن ؟؟ بخاطر ریسک متوسط غربالگری اول 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
آبتین97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 با سر درد چه کنم که دوروزه مدام درد میکنههههههه میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 من هفته ۱۵ رو تموم کردم فردا میرم آنومالی جنسیتشونم معلوم میشه دوقلوان نی نی هام😍 آنومالی مگه 18 تا 22 هفتگی نیست ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
janan1396 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1003 نی نیت دخملیه عزیزم نی نی منم یا 31شهریور دنیا میاد یا اوایل مهر ماه اره 😍 ان شاالله به سلامتی خدایا شکرت ♡♡
آبتین97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 944 من هفته ۱۵ رو تموم کردم فردا میرم آنومالی جنسیتشونم معلوم میشه دوقلوان نی نی هام😍 واااای عزیییییییییییییییییییزم چقد خوب که دوقلو داری ،شکم اولته؟ میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 با سر درد چه کنم که دوروزه مدام درد میکنههههههه قرص آهن میخوری ؟؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 پس من باید برم به سه ماه اخر باردارا بپیوندم 😂😂😂😂اون تاپیکه دیگه کجاس 😆😆😆 خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.