2777
2789
عنوان

از دختر عمم متنفرم 😒

1675 بازدید | 69 پست

نمیدونم من احساس میکنم یا حقیقت داره ،از اول ازدواجمون احساس میکنم دختر عمم واسه شوهرم عشوه میاد ،احساس میکنم تا سرمو برمیگردونم شوهرمو نگاه میکنه ،یه دختره چاقه که هیچی نداره فقط عشوه داره ،بارها به شوهرم گفتم و میگه اینطور نیست تو حساس شدی ،بیچاره وقتی اون میاد اصلا نگاهش نمیکنه ولی دختر عمم یه کارایی میکنه که دیوونم میکنه ،رابطمونو باهاشون کم کردم ولی باز از هر راهی خودشو نشون میده ،به نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نباید با شوهر ت مطرح میکردی عزیزم یه ذره سیاست..... 

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

دخترخالمم واسه شوهرم چاك سينه نشون ميداد 😁😁😁

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

حالا ب فرض اون واقعا منظور داشته باشه 

واس چي ميري ب شوهرت ميگي

اونم فكرش درگير ميشه 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بی چشم و رو احمق من باشم خیلی راحت میزنم تو رو دختره حقیقتش من اعصاب ای لوس بازی هارو ندارم همیشه هم هرکس ب شوهرم‌نگاه کنه به شوهرم میگم فلانی بدجور نگاهت میکنه اونر هم هواسشو جمع میکنه با اون طرف سرسنگین میشه

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن