2777
2789
عنوان

معجزه ی تلقین ....

930 بازدید | 24 پست

♡ nafas ♡:

لطفا بخونید قول میدم ضرر نمیکنید 😊🙏🙏🙏🙏🙏

معجزه ی تشویق و تلقین :

فرض کنید زن و شوهری که دوستتان هستند قرار است به صرف نهار به منزل شما بیایند شما در تدارک نهار  برای مهمانان هستید ...سفره که پهن میشود با اولین لقمه هایی که مهمانان نوش جان میکنند تعریف تمجیدشان شروع میشود :

.باورم نمیشه چقدر خوشمزس

.چقدددر زحمت کشیدین عاااالیه

.واقعا بهترین (نوع غذا) ییست که تا به حال خوردم

.خوش به حال همسر و فرزندتون که همیشه از دست پخت عالی و بینظیر شما نوش جان میکنند ‌...شما بهترین اشپز دنیایید ..

در ضیافته دیگری که همان دو دوست شما هم حضور دارند حرف از غذا و دست پخت میشود انها میگویند دسپخت شما عااااالیست و نظیر ندارد و تا به حال غذایی با این عطر و بو ندیده بودنند وشما بهترین اشپز دنیایید،میگویند هرجا نشسته اند گفتند که دستپخت شما حررف ندارد ...انها تاااکید دارند که شما بهترین اشپز دنیایید ..

چند وقت بعد ان دو دوست دوباره میهمان شما هستند ...حال چه گونه برایشان غذا میپزید ؟؟؟؟؟

تماااااام حرف هایشان درباره اشپزی و دستپخت شما و اینکه بهترین اشپز دنیا هستید در گوشتان است ....

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

امروز که در تدارک نهار برای ان دو  دوست قدر شناستان هستید،درجایگاه بهترین اشپز دنیااا مینشینید و برای انها بهترین غذای دنیا را با بهترین طعم و عطر تهیه میکنید و سنگ تمام میگذارید در حالی که شاید اولین باری که برایشان اشپزی کرده بودید مثل همیشه که برای خانواده میپزید انقدرا هم مهم نبود که بهترین غذا باشد .تا حدودی تلاشتان را کردید که مهمان از مهمانی شما خاطره ی خوش داشته باشد اما حالا کاملا تفاوت دارد شما دو مهمان دارید که میدانید تصور انها از شما این است که بهترین اشپز دنیایید و بهترین دست پخت را دارید..ایا غیر از این است که در جایگاهی که انها به شما داده اند قرار میگیرید و همانی میشوید که در تصورات زیبایشان بود ؟؟؟؟؟؟

این است معجزه ی تشکر  و قدر دانی و تشویق و تلقین از ان صفتی  که دوست دارید همسر یا فرزندتان یا هر یک از اطرافیانتان در خود تقویت کنند ..به انها جایگاه بدهید تا همانی بشوند که میخواهید ...این شمایید که تصمیم میگیرید با تلقین و پاداش دادن خودبه کار ها و اعمال خوب و بد دیگران باعث کم یا زیاد شدن ان عمل یاصفت در انها شوید .....

مطمئن باشید دانش اموزی که درس نمیخواند یا تنبلی میکند و خودش را خنگ میداند در خانواده کسانی بوده اند که شب و روز در گوشش خوانده اند که  تو اخرش به جایی نمیرسی بچه ی فلانی را ببین و دائما تحقیر و تحقیر ..مطمئن باشید شنیده و دیده است که مادر یا پدرش برای بقیه از تنبلی ها و بدی های فرزندشان گفته اند،چه دلیلی وجود دارد که او در خود تغییری ایجاد کند ؟ چه تصور خوبی از خود در ذهن دیگران دیده است که سعی در تقویت ان داشته باشد ...

و اما پسر همسایه که پدر و مادر و خانواده ای عاقل و با اگاهی دارد .حتی اگر مادرزادی هم خنگ باشد با جایگاه هایه قابل باوری  که در اختیارش گذاشتند مثل :تو باهوش ترین بچه ای هستی که تا به حال دیدم .من واقعا به تو افتخار میکنم .من مطمئنم تو ادم بزرگی میشی .من ان روزی را میبینم که به جایگاه های بزرگی رسیده ای ..اینده ی فرزنده بدون استعدادشان را میسازند...

باتکرار و تلقینه قابل باور صفت های خوب یا بد، اطرافیانمان همان هایی هستند که به زبان می اوریم نه انهایی که دلمان میخواهد و دوست داریم باشند مگر اینکه خواسته هایمان با حرف و عملمان یکی باشد توجه داشته باشید لحن شما بسسسسیاااار تاثیر گذار است و مهم است که طرفتان باور‌ کند ... درک معناست (برداشت طرف مقابل معنای سخنان وحرکات شماست)

و از همه مهم تر ...ما هیچگاه نمیتوانیم کسی را تغییر بدهیم ..

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

..بلکه با تغییر گفتار و رفتار خودمان میتوانیم باعث شویم کسی تصمیم به تغییر بگیرد و میل به تغییر پیدا کند تا کنون هییییییچ انسانی  با سرکوفت زدن و تحقیر شدن موفقیت های بززرگی را به دست نیاورده و عادات بده خود را ترک نکرده که فرزند یا همسرشما بخواهد دومی باشد .همیشه یک دلخوشیه کوچک به تصور خوبی که شخصی در زندگی از ما دارد میتواند باعث شود برای تقویت ان دست به کار شویم و (شاخ غول تغییر را بشکنیم .

اثر در استمرار است

شما شکست نخورده اید فقط تلاشتان را متوقف کرده اید تصمیم با شماست ....

تنها سره سوزنی از یکی از مثال های با ارزش و پر کاربرد استاد حورایی در کلاس NLP و موفقیت 😊

*شاخ غول تغییر را بشکن* اسم کتابی زیبا از یکی از تغییر یافته های موفق با سخنان ارزشمند استاد سید مجتبی حورایی😍

نویسنده :

♡ nafas ♡:

مامان من استاد تحقیر کردن کوچیک کردن منه

اخی عزیزم 

مامان منم همینطور بود 

بقیه رو نمیشه تغییر داد .

خودت واسه خودت ارزش قائل باش

قسمت اشپزیشو فقط خوندم...در مورد خودم اصلا نمی پسندم چون توقع و استرسو می ره بالا...معمولی باشه بهتره...هر چند که دستپختم بیشتر وقتا عالیه...از تحسین فوق العاده بیزارم..فقط ناراضی نباشن کفایت می کنه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
مامان من استاد تحقیر کردن کوچیک کردن منه

دقیقاً!!!!! عییییین مامان من!!!!

خیلیم منو با این و اون مقایسه میکنه.

بعد ی اخلاق بدی هم ک داره، همش منو ب بدترین شکل ممکن می بینه و دیگرانو ب بهترین شکل ممکن.

مثلاً اگه یکی کیسه زباله دور خودش بپیچه و بیاد تو مجلس   از نظر مامانم اون زیباترین و شیک ترین لباسو پوشیده. ولی من ک تموم تار و پود لباسم از طلای خالصه و شیکترین و زیباترینه، از نظر مامانم آشغال ترین و بُنجُل ترین لباس ممکنه!!!!!! 😐😐😐 دقیقاً همه ی تصوراتش در همین قالبه!!

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

منبع رو درست نوشتی؟

اینا رو از دکتر اسلامی شنیدم.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
منبع رو درست نوشتی؟ اینا رو از دکتر اسلامی شنیدم.

عزیزم اصل روانشناسی یه چیزه هر کسی به زبون خوش میگه ..منبع اصلی یکیه ..این یکی از مثال های استاد حورایی بود ..تو کلاسشون 

این همه زحمت کشیدی نوشتی حداقل املا صحیح رو رعایت کن عزیزم انقدر به آخر هر کلمه ای " ه " نچسبونین

متن جالبی بود مرسی ، مخصوصا درباره ی بچه ها کاملا درسته و نباید هیچ وقت کودکی رو با بچه دیگری مقایسه یا تحقیر کرد 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم اصل روانشناسی یه چیزه هر کسی به زبون خوش میگه ..منبع اصلی یکیه ..این یکی از مثال های استاد حور ...

قسمت مثال اشپزی منظورم بود.

دکتر اسلامی تو همایش هاش زیاد این مثال رو میزنه.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼