2777
2789
عنوان

معجزه ی تلقین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 24 پست
عزیزم اصل روانشناسی یه چیزه هر کسی به زبون خوش میگه ..منبع اصلی یکیه ..این یکی از مثال های استاد حور ...

در کل خوب بود.مرسی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

مامانمو خيلي دوس دارم ولي يادمه تو كودكي هام بيشتر تنبيهم كرده تا تشويق 

بعضي وقتا برا اينكه بهش ثابت كنم كه اشتباه ميكنه خيلي تلاش كردم و اون تلاشا باعث شد تو خيلي چيزا موفق بشم

ولي نمي دونم واقعا اگر تشويق ميكردن بهتر ميشدم شايد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه زحمت کشیدی نوشتی حداقل املا صحیح رو رعایت کن عزیزم انقدر به آخر هر کلمه ای " ه " نچسبونین م ...

به بزرگی خودتون ببخشید غلط املایی رو

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
به بزرگی خودتون ببخشید غلط املایی رو

فدات شم بزرگی از خودتونه...آخه حیفه خانمی که اهل مطالعه و دانستنه...از اون بهتر اینکه اطلاعاتش رو با دوستانش تقسیم میکنه...غلط املایی داشته باشه

باز هم تشکر از تاپیک خوبت

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پس چرا این روان شناس ها میگن انقدد به بچه هاتون نگید تو باهوشی تو بهترینی  اینجوری تلاش نمی کن ...

تا هفت سالگی و اوایل دبستان که مطمینم نباید هیچ کامنت منفی به بچه داد 

لزومی نداره حتما بهش بگی تو یه مورد خاص تو بهترینی که اگر در رقابت با بقیه بچه ها کارش ضعیف تر بود تو ذوقش بخوره...مثلا من به پسرم همیشه میگم تو حتما موفق میشی چون میدونی تلاش کردن خیلی مهمه ، هر وقت توی کاری شکست میخوره و یا اشتباه میکنه اصلا نتیجه کارش رو قضاوت نمیکنم فقط به خاطر تلاش مجدد تشویقش میکنم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پس چرا این روان شناس ها میگن انقدد به بچه هاتون نگید تو باهوشی تو بهترینی  اینجوری تلاش نمی کن ...

افراط در هیچ چیزی خوب نیست 

بچه رو باید برای صفت های اکتسابی اونم در حد متعادل تشویق کرد ...یعنی صفت هایی که خودش به دست اورده ..بچه باید بدونه از دیروز خودش بهتر باشه هنر کرده نه اینکه از همههه بهتر باشه ..یا مثلا زیبایی بچه تعریف و تمجید نداره چون خودش برای داشتنش تلاشی نکرده بد تر توجهش میره به ظاهرش و عاقبتش میشه بیشتر دخترای امروزه .در همین حد که بدونه اگه رفتارش از دفعه قبل زیباتر باشه مورد پسند هست و تشویق میشه کافیه ...بیش از حد تشویق کردن و غیر قابل باور تشویق کردن ممکنه باعث بشه دست از تلاش بر داره ..که ما به هیچ وجه اینو نمیخوایم بلکه تشویق ما برایه اینه که فرزندمون برای بهتر شدنش تلاش کنه..درستش اینه که برای تلاشی که میکنه ازش قدر دانی بشه تا ارزش تلاش کردن رو بدونه و درک کنه که تلاش کردن از خوده دستاورد با ارزش تره

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
تا هفت سالگی و اوایل دبستان که مطمینم نباید هیچ کامنت منفی به بچه داد  لزومی نداره حتما بهش بگ ...

بله درستش هم همینه ..در اصل باید برای تلاش کردنش تشویق بشه نه بهترین بودنش 

دقیقاً!!!!! عییییین مامان من!!!! خیلیم منو با این و اون مقایسه میکنه. بعد ی اخلاق بدی هم ک داره، ه ...

آفرین انگار داری کارای مامان منو میگی،،،سر هر چیزی تحقیر و سرکوفت،،،با اینکه شوهرم از بقیه شوهر خواهرام خوشگلتر و خوش اخلاقتره و تحصیل کرده تر،،،با شوهرمم همین رفتارو میکنه،،، چند روز پیش نشسته بود وسط شوهر خواهرام و درباره شوهرم حرف میزد که رانندگیش بده و تصادف کرده و ماشین چپ کرده و.......،،،،حالا شوهر من یه بار که شب بوده و همه جا تاریک و جاده خراب شده بود چپ کرد،،،حالا هییییییی جلو همه میشینه میگه

آفرین انگار داری کارای مامان منو میگی،،،سر هر چیزی تحقیر و سرکوفت،،،با اینکه شوهرم از بقیه شوهر خواه ...

آخی عزیزم... 🙁😔 همیشه سرمون شکسته ست. آخه چرا این کارا رو میکنن... من هزاربار ب مامانم گفتم، گفتم مامان تو همیشه مخالف منی، پدر مادرای بقیه رو ببین چقد هوای بچه هاشونو دارن، یکی درمورد بچه هاشون بد بگه اون یارو رو میزنن میترکونن؛ ولی تو هرکی ک بدمو بهت میگه، سریع میری طرف اونو میگیری و بدتر پیاز داغشو زیاد میکنی و منو پیش همه خراب و رسوا میکنی و نقطه ضعف هامو خیلی راحت دست این و اون میدی... 

اینهمه بهش میگم بازم همونه 😔 من همین ۱ دونه بچه شم. خواهر برادر ندارم. منو دوست داره ها ولی کافیه یکی بگه دخترت چرا این کارو کرد، مامانم بدتر پته مته مو  میریزه رو آب 😞😔   دیگه شانسمون ازین بهتر نمیشه...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐