2777
2789

انشاللله  که همیییییبببببشه سالم باشید و عمر طولانی 

ولی گاهی خدای نکرده ادم مرگ مغزی میشه 

اهدای عضو جون خیلی ها رو نجات میده 

باید سعی کنیم فرهنگ سازی کنیم 

من پسر داییم 3 تا عضوش رو اهدا کردن مطمینم خدا پاداش عظیمی به خودش و خانوادش میده

خیلیا نابینا هستن و زجر میکشن با یه قرنیه یه خانواده خوشحال میشه یا یه بچه با یه کلیه دیگه یتیم نمیشه و... موارد دیگه

ehda.ir 

!!!! مهم نیست کارتشو بگیرید همین که اسمتونو تو سایت بنویسید ثبت نام کنید کافیه 

من فک کنم در همین حد کافیه مهم اسم ادم تو سامانه اس اونا دیگه خودشون میدونن

بله

من خیلی ساله دارم

کار پسندیده ای هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

توی ایران این کار اشتباهه

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار ی چیزیو بگم بعد دوست داشتی برید امضا کنید اهدای عضو یعنی حکم مرگتونو اعدام کردید

زنای بارداری رفتن ک برای زایمان ساده کشتنشون

برای خود اقوام ما برای فشار ساده رفت اما فرستادتش کما

یکی از همسایه هامونم تصادف عادی کرد اونا وقتی این اهدای عضو میبینن حکم قتلتونو میدن و اعضای بدنو ب قیمت میفروشن خیلی مواظب باشید میتونید وسیعت کنید ک بعد مرگتون اهدای عضو کنن اون کارتو نگیرید 

بذار ی چیزیو بگم بعد دوست داشتی برید امضا کنید اهدای عضو یعنی حکم مرگتونو اعدام کردیدزنای بارداری رف ...

کاملا درسته 

خیلی ازین اتفاقا میوفته 

من میخواستم کارت اهدای عضو بگیرم بعد که ازین موضوعات با خبر شدم کلا پشیمون شدم 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

کاملا درسته خیلی ازین اتفاقا میوفته من میخواستم کارت اهدای عضو بگیرم بعد که ازین موضوعات با خبر شدم ...

منم اولا نمیدونستم من رفتم بالاسر دوستم قشنگ شوهرشو میشناخت قشنگ مارو کامل حرف میزد اینقدر کثیفن خودش گفت خوبه اونا گفتن ن حالش بده باید فوری عمل بشه فک کن رفت اتاق عمل ۲۴ ساعت بعد گفتن تموم کرده کسی ک داشت باهااام حرف میزد خیلی عادی میگفت و میخندید

من ۲ساله اینترنتی گرفتم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم اولا نمیدونستم من رفتم بالاسر دوستم قشنگ شوهرشو میشناخت قشنگ مارو کامل حرف میزد اینقدر کثیفن خود ...

وای خیلی ناراحت شدم 

ازین کارای کثیف خیلی میکنن

برای همین به خانواده بگی خیلی بهتره تا اینکه کارت بگیری

وای خیلی ناراحت شدم ازین کارای کثیف خیلی میکننبرای همین به خانواده بگی خیلی بهتره تا اینکه کارت بگیر ...

دقیقا دارم میگم وسیعت کنید بهتره بخدا فک کن سزارین و همه میکنن مگه میشه طرف الکی بمیره؟؟؟کسی ک بی حسه و داره نفس میکشه اخه امکان نداره بعد جالبه طرف باهات حرررف میزنه بعد میگن ن حالش خوب نبوده شما فکر میکردید خوبه ب ولله ک خوب بود یادمه دوماه مونده بود ب عروسیش کشتنش تهشم مادرش رضایت ب اهدا نداد گفت دخترم امضا کرده ک کرده من نمیذارم اونا سوختناااا داشتن آتیش میگرفتن