2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم دلم میخواهد فقط باهاش یه همخونه باشم نه بیشتر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست
به داداشه تیکه بنداز شاید بهش برخورد. یا پولتونو نمیگیره دیگه یا پرروتر ازداین حرفاس و جواب بدی میده ...

اتفاقا به دعوا و تیکه انداختن به داداشش خیلی فکر میکنم ولی جرأت اینکارارو ندارم متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستی سیخش بدی منم صدا کن بیام😁😁 خدایی از شوخی گذشته اینکازو کردی؟؟

اره.خوب شد تا منو میدید عضله هاشو منقبض میکرد  کلا بچگی حیوون ازار بودم

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
منم امشب همین کارو کردم ولی پشیمون شدم ازبس منت گذاشت و تو خونه حسابی دعوا راه انداخت که چرا مراعات ...

من دیدم پول یه آرایشگاه رفتن ندارم و از این قبیل...رویه رو عوض کردم گفتم باید ماشین عوض کنی ،نداشت اما انداختمش تو وام...یکاری کردم نقدینگی نداشته باشه...بشین به فکر زندگیت باش حرفم میزدم میگفت تو پولکی هستی...گفتم آخه منی که یه تیکه طلا ندارم همش درحال حساب کتابم که حقوقت برسه به سر ماه...من که تاحالا پول ارایشگاه ندادم با دوستام کات کردم کلا ...تمام خرجم ماهی ۱۰تومن نت هست.من پولکی ام ...موندم بخندم یا گریه کنم....بعد یهو میره ۴ملیون یخچال واسه مامانش میخره که حتی یک کلمه نمیگه دستت درد نکنه جوری رفتار میکنه انگار بخچال از آسمون اومده

اتفاقا به دعوا و تیکه انداختن به داداشش خیلی فکر میکنم ولی جرأت اینکارارو ندارم متاسفانه

سخته البته کاری که تا حالا نکردیو تو شخصیتت نیس. به نظر من تنها راهه. چون شوهرت منطق خودشو داره و اولویتش اونه. 

من دیدم پول یه آرایشگاه رفتن ندارم و از این قبیل...رویه رو عوض کردم گفتم باید ماشین عوض کنی ،نداشت ا ...

آخ آخ دقییقا! 

منم ۴سال پیش طلاهامو که خواست دادم بهش قرار بود زود برام برگردونه ولی انگار نه انگار