2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم دلم میخواهد فقط باهاش یه همخونه باشم نه بیشتر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست

از جیبش یواشکی پول بردار کاری ک من میکنم البته وقتی پول نمیده دو تا جیغ سرش بزن ک بفهمه واقعا نیاز داری اشتباه از اونجایی شروع میشه ک دلتون واسه مردا میسوزه میگین کناه داره نداره الکی خرج نکنم مراعات کنم از قدیم گفتن زنی ک خرج نداره ارج نداره

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اگه رو در رو نمى شه باهاش صحبت کرد يا صحبت مى کنى متوجه نميشه.همه ى حرفاى دلتو بنويس البته به شکل مثبت و اخرش بگو تحملم تموم شده اصلا شرايط مارو درک نمى کنى

ازبس مهر طلبه فقط برای تایید مردم.دوس داره خاص باشه.بهشم گفتم.خیلی عصبانی میشه

ببین درمورد روش درخواست و ارتباطت حتما مطالعه کن حرفهای دکتر حبشی را گوش کن موثره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
😁😁😁😁 کلا شادی که اونکارو کردی دیگه😁😁 بازم ببخشید شوخی کردم عزیزم

من بی جنبه نیستم که زود بدم بیاد نیازی به عذرخواهی نیست.دلم براش تنگ شده

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
وقتي عادتشون داده ديگه نميشه كاري كرد الان اونا حس ميكنن وظيفشه

دقیقا خانواده شوهر منم وقتی بهشون پول نرسه قهر میکنن حالا مام یه حقوق کارمندی و کلی قسط و خرید عید و مناسبتا کلا تعطیل...بعد کافیه دو قرون ته جیب شوهرم باشه بالاخره یه خرجی میتراشن...و اصن شوهرمم احساس عذاب وجدان داره اگه نده بهشون.بازم میگما پول و پله ای هم نداریممممم اگه بود من واقعا مشکلی نداشتم.اما احترامم نمیذارن اصن متوقع هستن و نمیبینن عروسشون حتی حلقه هم نداره

حق داری شوهر منم همینطوره خرج ماد ر و خواهراش می کنه منم همش فکر پول جمع کردن بودم ولی یه مدته وقتی ...

منم امشب همین کارو کردم ولی پشیمون شدم ازبس منت گذاشت و تو خونه حسابی دعوا راه انداخت که چرا مراعات نمیکنی!!!!!!

موندم بخدا

به داداشه تیکه بنداز شاید بهش برخورد. یا پولتونو نمیگیره دیگه یا پرروتر ازداین حرفاس و جواب بدی میده شوهرتم بدش میاد و دیگه کمک نمیکنه. این نقطه تعادل مسخره را بهم بزن که چرخه "خرج_سکوت_نادیده گرفته شدن تو" هست.

برای اون جوجه که سیخش دادی دلت تنگ شده؟؟ فدای جنبه ات گلم

اره فردا برم یکی دیگه بخرم ماکارانیامونم تموم شده

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
عزيزم اگه رو در رو نمى شه باهاش صحبت کرد يا صحبت مى کنى متوجه نميشه.همه ى حرفاى دلتو بنويس البته به ...

فقط میگه صبر کن.اگه خرج زندگی بقیه رو نده واسه زندگی خودش پول میمونه ولی اونارو در اولویت گذاشته