2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم دلم میخواهد فقط باهاش یه همخونه باشم نه بیشتر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی رگ... ایندهمه وقت اخه؟ چقد عجیب. چیکارس که اینقد بدبخته

بیکاره دیگه.مشکل اینجاست که نمیره دنبال کار چون بی مسئولیته.بقیه هم به ضررش کار میکنم باکمکاشون چون اون بی مسئولیت تر بار میاد

مثل همیم که.واقعا باید چیکار کنیم اخه

من خیلی برام سخت بود که وقتی چیزی ته حساب نمونده برم خرید لباس...اما رو خودم کار کردم از چیزای کوچیک شروع کردم خریدای کوچیک...پولی که میداد اگه خرج نمیشد عمرا نمیدادم بهش اونم انصافا هیچوقت نمیگفت چیشد و اینا...خلاصه این از این...جلو مادرشوهرم از زندگی سخت و بدون پیشرفت پسرش نالیدم 😁حسابـــــــــــی.دیگه زده بودم به سیم آخر،تیکه های سنگین مینداختم که میرفت به شوهرم میگفت و سرسنگین شده بود اصن.از اونورم تمام چیزایی که تو دلم بود و حسرتو داشتم به روی شوهرم گفتم.و خودمو سبک کردم.مجبورش کردم ماشین عوض کنه مبلامو عوض کردم و...الان تا خرخره زیر قسطیم ولی دیگه ریالم نداره بده اونا. و اونام عادت کردن که جیره نگیرن...محلشون نمیدم سه ماهی ببار میرم و هربار میرم دست پر میرم اما نه مث قبلا که یهو میلیونی وسیله بخریم

پس دیگه سوال نداره. خونش مباح شد😏

واقعا موندم چیکار کنم.افسرده شدم ازبس مهم نبودم از بس شوهرم شوهرم فراموشم کرده

شما بودیم چیکار میکردم

من که دیگه ناامید شدم بخاطر همین فقط می خوام یه همخونه باهاش باشم نه بیشتر اونم بخاطر بچم.دیگه ازش یرد و ناامید شدم.

دیگه نمی تونم بجنگم برای گرفتن حقم

واقعا موندم چیکار کنم.افسرده شدم ازبس مهم نبودم از بس شوهرم شوهرم فراموشم کرده شما بودیم چیکار میکر ...

بدترین کارو نکن. بجنگ با فکر. خودخوری فایده نداره. سکوت نکن... تیکه پراکنی و دعوا هم قبوله

واقعا موندم چیکار کنم.افسرده شدم ازبس مهم نبودم از بس شوهرم شوهرم فراموشم کرده شما بودیم چیکار میکر ...

عزیزم خودتو افسرده نکن چرا جا زدی منم یکی مث شما...تجربمو برات نوشتم.جوونیت دیگه برنمیگرده هیچیو از خودت دریغ نکن تا اون بخواد سرش به سنگ بخوره تو دلمرده شدی که...یه حرکتی بزن اینهمه راهنماییت کردن بچه ها

اره همینجوری بار اومده و بدترم میشه. نظر زن و بچش چیه

اونا فکر میکنن حق و حقوقشه چون یک ساعت تو مغازه شوهرم در روز میاد فروشندگی میکنه فقط یک ساعت!تازه هر وقتم بخواد به خودش مرخصی میده

که شوهرم اصلا بهش نیاز نداره گفته بیاد که دلش خوش باشه فکر کنه کار میکنه 

عزیزم خودتو افسرده نکن چرا جا زدی منم یکی مث شما...تجربمو برات نوشتم.جوونیت دیگه برنمیگرده هیچیو از ...

راهنمایی خاصی هم که نبوده البته غیر از تیکه پرونی و سرغیرت آوردن برادر شوهرم که بعیده درست شه چون کلا مدلش تنبله و بی مسئولیتو بی غیرته.

فقط میمونه که خودم برم سرکار که اونم با یه بچه شیش ماهه امکان نداره

آخه چیکار کنم.باهاش حرفم زدم! واقعا دیگه ازش ناامید شدم😢

چقدر سخت درکت میکنم، یه جوری با سیاست باید نذاری به اونا پول بده، خودتم همش خرج بتراش براش بگو فلان چیزو تو خونه نداریم یا فلان لباس و مانتو رو ندارم باید بگیرم 

از جیبش یواشکی پول بردار کاری ک من میکنم البته وقتی پول نمیده دو تا جیغ سرش بزن ک بفهمه واقعا نیاز د ...

دوستم این کار درستی نیست. ممکنه بفهمه تهمت بزنه بهش.باید حرف بزنی باهاش .من الان 1سالو 10 ماهه ازدواج کردم شوهرم سرباز بود تقریبا 6-7 ماهه میره سرکار .این مدت ازش پول نخواستم اما این ماه بهش گفتم این همه مدت درکت کردم بسه منم پول میخوام احتیاج دارم.اولش بحث و بحث و بحث بعد گفتم پولت تو سرت بخوره نخواستم(میگفت میخوای چیکار من باید بدونم)یهو به خودم اومدم دیدم کم بیارم و بگم تو سرت بخوره من محتاجت نیستم بدتره اینم میگه آخخخخی از سرم باز شد.....گفت کم میارم تو ماه گفتم منم یکی از اون خرجای تو ماه خلاااااصه این ماه که ازش گرفتم تا ماه دیگه ام خدا بزرگه  

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....