2777
2789
عنوان

شماها چجوری در مقابل مشکلات زندگی خودتون رو به بی خیالی می زنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس به خودتون راه ندین من مامانم خیلی از اخلاقای شوهرم میگه .... خیلی گاهی اوقات نمیکشم من مشکلی ندارمااا ولی میگه نه که بگم مشکلی ندارم گاهی چهرم میره تو هم ولی مامانم میگه مقابله کن میدونمم کار همسرم اشتباهه ولی چه کنم که باید خودش بخواد تا تغییر کنه حتی نظرمم گفتم ولی وقتی نمیخواد من بشینم هی غصه بخورم جز اینکه ازم دور میشه چیزه دیکه ای نیس .... پس بهتره که غصه نخورم ... اینو هی با خودم تکرار میکنم 

مثلا چندماه دیگه اگه خدا بخواد عروسیمه همش استرس ن ز د ی ک ی رو دارم اینقدر استرس دارم که فقط خدا میدونه یا استرس اینکه اگه بچه دار نشم چی 

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

ببین عزیزم منم همینطور بودم الان نسبتا بهترم خیلی اتفاقاتی که میوفته درست شدنش دست ما نیست من اول سیر گریه میکنم بعد خودمو حنع و جور میکنم میگم خدایا تو بزرگی و مشکل من یا دیگران در مقابل بزرگی تو هیچی نیستن پس میسپارمشون به خودت میدونم به بهترین شکل ممکن حلش میکنی...بعدش میگم خدایا راضی ام به رضای خودت اینحوری خیلی آرامش میگیرم...

.(عاشق بچه 92)
بیچاره قدیمیا با این همه مشکلات با بداخلاقیه شوهرشون و سخت گیریا و بچه پشت سر هم چه میکردن ولی ما ال ...

بخدا واقعا راست گفتی!چرا اینقد استانه صبر و تحملمون کمه

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

پس من چی بگم با این سن این همه مشکلات سرم اونده طوری استرس و ناراحتی دارم ۱۷کیلو وزن کم کردم مردم فکر میکنن مریضی بدی دارم 😢

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
مثلا چندماه دیگه اگه خدا بخواد عروسیمه همش استرس ن ز د ی ک ی رو دارم اینقدر استرس دارم که فقط خدا می ...

ببییییین اصصصلا به اخرشبش فکر نکن فقط به خوشیه اون شب فک کن شعار نمیدم برا من شده بود کابوس همسرم گفت هروقت که اماده بودی نمیخواست خاطره بد بمونه که چندروز بعدش گفتم و تمام .... اصلا نترس .... اینم بهت بگم من همیشه تو ذهنم میگفتم من باردار میشم ؟؟؟ نه بابا نمیدونم ینی بچمو میبینم اخرشم چی شد بچم زود بدنیا اومد ولی نموند به هرچی فکرررر کنیم و باورش کنیم همون میشه .... تماااااام 

مثلا چندماه دیگه اگه خدا بخواد عروسیمه همش استرس ن ز د ی ک ی رو دارم اینقدر استرس دارم که فقط خدا می ...

یعنی انقدر این مساله ساده اس که حد نداره..دخترا از جمله خودم وقتی که دختر بودم هنیشه وحشت شب عروسی رو دارن...چرا نفوس بد میزنی که بچه دار نمیشی...؟؟

.(عاشق بچه 92)