منم لگنم درد میکنه ولی فکر کنم بخاطر اینکه دیروز کوهنوردی کردیم با شوشو
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل ازینکه امیدوار بشی یه آزمایش بده من یبار کل علائم بارداری مثل حالت تهوع و عقب افتادگی پری و خلاصه خیلی از علائم داشتم بعد رفتم ازمایش هیچ خبری نبود😕
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
به علایم دلذخوش نکتید من سالها هر ماه یه جور علایم داشتم ولی وقتی بالخره بارذار شدم خودمم باورم نمیشد چون علایم نداشتم. بذارید از موعدتون بگذره بعد تست بدید