2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نزن هر لینکی رو من موقع جنگ زدم متاسفانه گوشیم نه ولی اینترنتم هک شد تو ثانیه ده ها گیگ میرفت

هنوز قلبم درد میگیره پنجاه گیگم تو ده دیقه رفت

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نزن هر لینکی رو من موقع جنگ زدم متاسفانه گوشیم نه ولی اینترنتم هک شد تو ثانیه ده ها گیگ میرفتهنوز قل ...

نت گوشی هک نمیشه که دیگران استفاده کنند

ویروسی یا تروجان دار شده بودی و نت رو ویروس میخورده

نت گوشی هک نمیشه که دیگران استفاده کنندویروسی یا تروجان دار شده بودی و نت رو ویروس میخورده

نخورده بود تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن خانم شما فلان ساعت داشتی دانلود میکردی 😐میگفتم من فلان ساعت گوشیم اصلا پیشم نبوده مسگفت دیگه دست ما نیست

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

لطفاً اگه وصلین ثواب داره بفرستین

نیستیم🥲🥲

نخورده بود تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن خانم شما فلان ساعت داشتی دانلود میکردی 😐میگفتم من فلان ساعت ...

خب همون دیگه ویروس داخل گوشیت مصرف میکنه

چون بسته گوشی فقط روی همون سیم کارت فعال هست

البته بگمت کلا دزدی از سمت خود سرورها بالاست

خب همون دیگه ویروس داخل گوشیت مصرف میکنهچون بسته گوشی فقط روی همون سیم کارت فعال هستالبته بگمت کلا د ...

نه اصلا از سرور نبود سابقه همچین کاری رو نداشتن چون پرو کسی الوده رو پیدا کردم قطش کردم درست شد

خب همون دیگه ویروس داخل گوشیت مصرف میکنهچون بسته گوشی فقط روی همون سیم کارت فعال هستالبته بگمت کلا د ...

ولی خیلی ناراحت کننده بود 🥲 اخه وقتی براشون سودی نداره چرا پرو کسی ویروسی میدن؟

2825
2823
2791
2779
2792