سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نزن هر لینکی رو من موقع جنگ زدم متاسفانه گوشیم نه ولی اینترنتم هک شد تو ثانیه ده ها گیگ میرفت
هنوز قلبم درد میگیره پنجاه گیگم تو ده دیقه رفت
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
نت گوشی هک نمیشه که دیگران استفاده کنندویروسی یا تروجان دار شده بودی و نت رو ویروس میخورده
نخورده بود تماس گرفتم با پشتیبانی گفتن خانم شما فلان ساعت داشتی دانلود میکردی 😐میگفتم من فلان ساعت گوشیم اصلا پیشم نبوده مسگفت دیگه دست ما نیست
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
خب همون دیگه ویروس داخل گوشیت مصرف میکنهچون بسته گوشی فقط روی همون سیم کارت فعال هستالبته بگمت کلا د ...
نه اصلا از سرور نبود سابقه همچین کاری رو نداشتن چون پرو کسی الوده رو پیدا کردم قطش کردم درست شد
خب همون دیگه ویروس داخل گوشیت مصرف میکنهچون بسته گوشی فقط روی همون سیم کارت فعال هستالبته بگمت کلا د ...
ولی خیلی ناراحت کننده بود 🥲 اخه وقتی براشون سودی نداره چرا پرو کسی ویروسی میدن؟