2777
2789
من هر موقع خونه مادرم باشم ،وقت چشمام به ساعته که کی تموم بشه .برگردم خونه خودم 

چون نزدیکید ب خونوادتون اگه دور بودید اینجوری نمیشد 😕

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دیر ب دیر میری اونجا من هرروز حتی روزی دوبارمیرم واسه همبن یکی دوساعت که شد دلم میخواد برگردم ...

خخخخ نههه هرروز هرشب اینجام 😂

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
اخیییی ای جانم ان شاءالله نی نیت سالممم به دنیا بیاد  خو شوهرتم بگو بیاد پیشت شبا

خیلی ممنونم عزیزم ...من تهرانم شوهرم آبادان 

اخه خونم ابادان 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من دلم ميخواست خونه خودم باشم حوصله ندارم اومدم بعد از دو روز هي مامانم غر ميزنه😔😔😔😔😭😭😭با همه ...

منم بامامانم دعوام میشه ولی خب دیگه خونه مامان ادم راحتترههه

چون نزدیکید ب خونوادتون اگه دور بودید اینجوری نمیشد 😕

فرسنگها دورم ازشون ... آخرین بار دو سال پیش دیدمشون... 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من الان خونه خودمم میخوام بزم خونه مامانم حسش نمیاد لباسمو عوض کنم پاشم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
فرسنگها دورم ازشون ... آخرین بار دو سال پیش دیدمشون... 

چرااااااااااا 

چ خبره 

کجااااااایی مگه

من آرایشگاهم با مامانم اومدم یه ابرو بگیرم مامانم رنگ زدو میخواد ابروهاشم شار ژ کنه😢با شکم شش ...

واای الهی من ک تو ارایشگاه خیلی خسته میشم دیگه وای ب حال این ک باردار باشم و بخوام بشینم ی جا 

منم خونه مامانمم حال نداشتم برم دیدم شوهرم پیام داد ازکارمیام دنبالت

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

منم از شنبه هفته پیش خونه مامانمم چون زایمان کردم ولی امشب میرم خونه خودمون البته همسرمم پیشم بودا

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹