2777
2789

من خونه مامانمم ....

ولی دلم میخواد خونه خودم باشم استراحت مطلقم از شوهرم دورم گناه داره 😢😭☹

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه مامانمم .... ولی دلم میخواد خونه خودم باشم استراحت مطلقم از شوهرم دورم گناه داره 😢😭☹

اخیییی ای جانم ان شاءالله نی نیت سالممم به دنیا بیاد 

خو شوهرتم بگو بیاد پیشت شبا

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
من آرایشگاهم با مامانم اومدم یه ابرو بگیرم مامانم رنگ زدو میخواد ابروهاشم شار ژ کنه😢با شکم شش ...

شمالی هستید ؟؟

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من دلم ميخواست خونه خودم باشم حوصله ندارم اومدم بعد از دو روز هي مامانم غر ميزنه😔😔😔😔😭😭😭با همه بحث كرده سر من حرصشو خالي ميكنه😭😭😭من چه گناهي كردم اعصابم خرد شده....آرامش ندارم ديگه...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه