2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 47 پست

بنظرم  نباید این حرفو میزدی،  اگه پاش شکسته شما پیگیرش باشی بهتره،  خوب زنگ بزن  به خواهرش  بگو   نگرانش شدم،  خودتم از بیقراری در میای   و کدورتم پیش نمیاد.   شاید پاش اذیت میکنه   نتونسته جواب بده.    منفی باف نباش.

بنظرم  نباید این حرفو میزدی،  اگه پاش شکسته شما پیگیرش باشی بهتره،  خوب زنگ بزن   ...

الان زنگ بزنم به نظرتون غرورم خورد نمیشه ،میخام به خودش زنگ بزنم ،خواهرش خیلی خشکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بدتر از این نیست که آدم بین زمین و هوا بمونه

عزیز، یه کم خودتو مشغول کن، تا فردا صبر کن ، اگه زنگ نزد خودت دوباره بزنگ

اگه من جات بودم و دوباره ج نداد دیگه سراغشو نمیگرفتم😒

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
الان زنگ بزنم به نظرتون غرورم خورد نمیشه ،میخام به خودش زنگ بزنم ،خواهرش خیلی خشکه

نه عزیزم، آخه قهر نبودین که  غرورت له بشه،  میگی مشکل براش  پیش اومده    الان وقت دلجویی هستش نه  ثابت کردن    دوست داشتن،  زنگ بزن   بگو که  نگرانش شدی    ببین اوضاع از چه قراره   بعد انقد  فکرای بد بکن😁   انشالله خیره   نگران نباش، چند تا صلوات بفرست.   راستی بهتره  تا نفهمیدی چی  شده   الکی گلگی نکنی.

منم دقیقا بین زمین و هوام، مغزم دیگه جواب نمیده

صبر داشته باش

بهترین کاره

امروز خودتو به چیز دیگه مشغول کن، برو بیرون یا پیش دوست و رفیق، جایی که حالت بهتر شه، فردا دوباره بزنگ

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
چشمت بی بلا عزیزم😍  خبرشو بده     خوش خبر باشی.

مرسی ،زنگ زدم مادرش جواب داد گفت امروز بردنش اتاق عمل پلاتین بزارن ،

از خودم بدم اومد چرا بهش گیر دادم .

حالا چکارکنم خودم برمش شهرشون ،بابامو چیکار کنم 

مرسی ،زنگ زدم مادرش جواب داد گفت امروز بردنش اتاق عمل پلاتین بزارن ، از خودم بدم اومد چرا بهش گیر د ...

دیدی دختر خوب،  انقد زود  فکرای الکی نکن.   یه جور  با بابات  صحبت کن، بری  بهتره     بالاخره   انتظار داره.

مرسی ،زنگ زدم مادرش جواب داد گفت امروز بردنش اتاق عمل پلاتین بزارن ، از خودم بدم اومد چرا بهش گیر د ...

یادت باشه   گیر دادن زیادی و  تازه  بی دلیل   هیچی جز   دلخوری برات نداره،   همیشه مطمئن شو    بعد با صحبت   حلش کن.

یادت باشه   گیر دادن زیادی و  تازه  بی دلیل   هیچی جز   دلخوری برات نداره،& ...

سخته چهارماه ندیدمش حتی عکسشم ‌ندیدم فقط تلفنی ‌،هر وقتمخاستیم همو ببینیم نشد ،بابام نزاشت خودم میرم

سخته چهارماه ندیدمش حتی عکسشم ‌ندیدم فقط تلفنی ‌،هر وقتمخاستیم همو ببینیم نشد ،بابام نزاشت خودم میرم

حق داری آدم دلتنگ میشه،

انشالله به زودی عقد میکنی،   نامزدی و عقد   دوره ی  سختیه   کلا،   نه میشه به پدرتون  ایراد گرفت   نه به نامزدت،   بعد عروسی  دیگه راحت میشین، 😍   خوشبخت بشین الهی😍😍