2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 47 پست
متاسفانه بابامم نمیزاره من خودم برم تنها برم دیدنش خیلی شرایط سختی دارم ،از یه طرف هم نمیخام خانواده ...

سلام عزیزم خب شاید اونم انتظار داره تو این شرایط شما کنارش باشی از خانوادت بخواه ک باهات بیان و برین دیدنش

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
متاسفانه بابامم نمیزاره من خودم برم تنها برم دیدنش خیلی شرایط سختی دارم ،از یه طرف هم نمیخام خانواده ...

تو که نباید بری سراغش

اصلا غرورت را خورد نکن ک خودت را ب اب و اتیش بزنی تا ببینیش محبت اگه دوطرفه باشه خوبه

کمی به فکر خودت باش الان ک تازه اولشه بخواد کم توجهی کنه و تو بیفتی دنبالش بعدش حتما سرکوفت میشه برات که تو فقط دنبال من بودی ولش کن بزار اگه دوستت داره اون بیاد دنبال تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تا ناراحت میشدم قبلا سریع زنگ میزد ولی دیشب اصلا جواب نداد، دو روزه پاش شکسته به نظرتون چکارکنم

خب گوشیش که حتما پیششه 

زنگ بزن خواهرش بگو نگران شدم جواب نمیده بعد ازش دلیل کارشو بپرس که جوابه تماستو نداده

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
خب اتفاق دیگه صبور باش  خوب زودتر عقد کنید که راحتتر باشین واسه رفت و امد این فاصله خیلی بده

شانس من باباش میگه اول عروسی خواهرش بعد عقد ما،خواهرشم که معلوم نیست عروسیش کیه ،شوهرش بیکار شده

شانس من باباش میگه اول عروسی خواهرش بعد عقد ما،خواهرشم که معلوم نیست عروسیش کیه ،شوهرش بیکار شده

عجب عروسی شما چه ربطی به خواهرش داره،شوهرت مستقله؟

شاید گوشی دم دستش نبوده شاید کار داره حواسش نیس. چرا الکی شلوغش کردی.‌ یه اس کافیه بگو هر زمان وقت و حوصله داشتی بهم زنگ بزن. یا یه نتیمی رو در روز تعیین کنبد همیشه سر اون تایم زنگ بزنید بهم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

خب وقتی مستقله باید دست زنشو بگیره و سریعتر سرو سامون بده از خودش بخواه تکلیفت رو مشخص کنه اینجوری خیلی اذیت میشی و این فاصله قطعا سردی میاره ....

به بابامم میگم بریم دیدنشون میگه تا عقد نکردی نه ،از یه طرفم میگم بابا زنگ بزن بگو تاریخ عقدو مشخص ک ...

وااا چ کاریه اخه الان شما دیگه با هم فامیلین. یعنی اگه یکی دیگه هم دور از جون از فامیلاتون مریض بشه عیادتش نمیرین؟؟؟

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !