2777
2789
عنوان

حالا میایید میگید خب که چی ؟ حق دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 53 پست
مادر شوهرم که .........چی بگم ؟ فقط مایه تاسف حالا بگو من چیکار کنم ؟

با همسرت مدام با ارامش صحبت کن 

بهش بگو فلانی جان به خاطر بیار وقتی پدرت عصبانی بود و داد میکشید یا کتکت میزد چقدر میترسیدی و چقدر احساس بی پناهی میکردی 

به خاطر بیار چقدردلت میخواست پدرت مهربون باشه 

حالا که یادت اومد بیا و اشتباه گذشتگان که خودشونم قربانی تربیت علط بودن تکرار نکنیم 

بیا و پدرمهربان و همراه و لیده ال باش برای بچه هات تا بهت افتخار کنن و شروع کننده یک اتفاق خوب توی نسل خودت باشی 

مدام توی گوشش بخون تو قوی تر از خشمت  هستی تو قربانی روش تربیت غلط دیگران نیستی 

تو میتونی بهترین باشی 

میدونم تربیت یک مرد چهل ساله چقدر سخت و توان فرساست اما شما انتخابش کردی و تازه داری دومی روهم میاری و در عین حال اینقدر عاقلی که میدونی یک جای کار غلطه و نباید اینطور باشه در نتیجه نسبت به مادر همسرت مادر بهتری هستی  پس حتما میتونی به خاطر بچه هات و بچه های اونا در اینده  تلاشتو بکن دوست من 

حال متکلم از کلامش پیداست
خدارو شکر کن عزیزم بچه سالم و پر انرژی داری  ایشالا این یکی اروم تر از بقیه باشه     ...

راست میگی

یاد اون تبلیغه افتادم: خداراشکر  

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتون خیلی متینه چون شوهرم خشن رفتار میکنه و توی سرزنش و تحقیر زیاده روی میکنه من متاسفانه نمیتون ...

شوهرت راحمایت نکن 

رگ خواب شوهرت رابه دست بیار روی ذهن شوهرت اثربزار

سعی کن باشناختی که خودت به همسرت داری روی همسرت تاثیربزاری 

وقتی روش تاثیرگذاشتی حالابرای تربیت بچه هامیشه برنامه ریزی داشته باشی.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
با همسرت مدام با ارامش صحبت کن  بهش بگو فلانی جان به خاطر بیار وقتی پدرت عصبانی بود و داد میکش ...

چشم

چشم دوست عزیزم

ممنون از راهنماییت

البته هزار بار گفتم 

ولی چشم...بازم میگم

شوهرم منطقی نیست

افرین افرین . عزیزم مشکل خیییییییییییییلی ازپدرمادرا همینه . مشکل اصلی ک دلیل پرخاشگری لجبازی لجبازی ...

آی کیو بچه من در سن 2 سال 11 ملهگی 135 بود

خیلی بتهوشه

الان بدون آموزش...خداشاهده بدون آموزش جمعهای 3 رقمی را ذهنی انجام میده

میترسم خدای ناکرده هوش سیاه بشه

شوهرم رفتارش افتضاااااح...... اصلا همه اخلاقای گندش بخاطر برخورد باباشه

همسرت راببرش پیش مشاورروانشناس که اول خودش درمان بشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خانوم پدرومادربایدهماهنگ باشن باهم تاروی بچشون تاثیر بزارن تک روی اصلاً فایده نداره