2777
2789
عنوان

حالا میایید میگید خب که چی ؟ حق دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 53 پست
 اینم میگف ی باررفتم تواتاق دیدم رفته سوزنارو پیدا کرده همرو سیییییییخ چیده روفرش. گفتم یاخدا ...

این ژن تو بچه های فامیل ما مخصوصا پسرا هست خیلی هم زیاد و پر انرژی   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
برنامه های جوفراست راهنمای خانواده رو داخل یوتیوب در مورد لجبازی کودکان چندبار ببین کتاب مادر کافی ر ...

عشقم میگم که :

تقلید از باباش

باباش را هم نمیشه تغییر داد بعد از 40 سال

باباش هم به پدرش رفته

یک ماه که با همسرم حرف بزنم و چند بار بحثمون بشه فوق فوقش 2-3 روز تغییر میکنه بعدش دوبار ه همون آش و همون کاسه

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه های جوفراست راهنمای خانواده رو داخل یوتیوب در مورد لجبازی کودکان چندبار ببین کتاب مادر کافی ر ...

مادر کافی مال کیه ؟ همون جو فراست /؟

گرچه دیگه گمان نکنم بتونم کتاب بخونم

آخ گفتی.....آی گفتی.....یجور عجیب و غریبی....یه جور زیادی غیر قابل باور عین عین عین باباشه

خب دیگههههههه پس بیچاره بچه تقصیری نداره که این ژن تو وجودش جهش داره   

خدا بهت صبر بده عییزم  

من فقط اینوبگم و برم. قدرت نه گفتن و سرحرفتون موندن وحشتناک مهمه توتربیت بچه

قبول دارم

متاسفانه ما ضعیف عمل کردیم

همش دلمون میسوزه کوتاه میاییم

عشقم میگم که : تقلید از باباش باباش را هم نمیشه تغییر داد بعد از 40 سال باباش هم به پدرش رف ...

ببین اگر به نحوی این دورتسلسل رو نشکنی یک روز نوه ات و عروست درگیر میشن 

اگر مادرشوهرت دقیق ترعمل کرده بود الان شما راحت بودین 

حال متکلم از کلامش پیداست

عزيزم، قدمش مبارك و رو دست خير بلند بشي

گلم از بعد از زايمانت كار اصليت شروع ميشه تازه حسادتهاش گل ميكنه و شايد بزنه و ...

خيلي مراقبشون باش پسر بچه هم كلا اهل دعوا هست نرمال، فقط بيشتر مراقب با براي بعد از زايمان

ختي بعد از زايمان هم توجه به دومي نداشته باش( وقتي كه پسر اولت خونه هست و به ديگران هم تاكيد كن همينطور باشن) مدرسه هم كه ميره به خودت و دومي برس 

مرفق باشي عزيز 

ببینیدپدرومادربایدحرفشون یکی باشه تاقدرتمندعمل کنن شمابه همسرتون شناخت داریدسعی کنیدروی رفتارها وذه ...

حرفاتون خیلی متینه

چون شوهرم خشن رفتار میکنه و توی سرزنش و تحقیر زیاده روی میکنه من متاسفانه نمیتونم باهاش هماهنگ باشم

میدونم کارم غلطه ها....ولی وقتی میبینم داره به روان بچه آسیب میزنه نمیتونم حمایتش کنم

شوهرم هم همیشه ازین اخلاق من ناراضیه

ببین اگر به نحوی این دورتسلسل رو نشکنی یک روز نوه ات و عروست درگیر میشن  اگر مادرشوهرت دقیق تر ...

مادر شوهرم که .........چی بگم ؟

فقط مایه تاسف

حالا بگو من چیکار کنم ؟

البته باید مطمئن بشی که بیش فعاله یا نه اینطوری با کمک مشاوره خیلی بهتر میتونی باهاش کنار بیای.

تازه 3 تا میشن منه بدبخت

خدارو شکر کن عزیزم بچه سالم و پر انرژی داری 

ایشالا این یکی اروم تر از بقیه باشه   

البته باید مطمئن بشی که بیش فعاله یا نه اینطوری با کمک مشاوره خیلی بهتر میتونی باهاش کنار بیای.

یه مشاور گفت تکانشگری داره

گفت یه شاخه ای از بیش فعالی

من میگم بیش فعال نیست همش بخاطر الگوی غلطه

نمیدونم

حالا که فرصت نکردیم ببریمش برای درمان

قبول دارم متاسفانه ما ضعیف عمل کردیم همش دلمون میسوزه کوتاه میاییم

افرین افرین . عزیزم مشکل خیییییییییییییلی ازپدرمادرا همینه . مشکل اصلی ک دلیل پرخاشگری لجبازی لجبازی لجبازی لجبازی و گستاخی بچه ها جیغ زدناشون درس نخوندناشون و .... همینه . بچه ها خیلی باهوشن . خب خیلیم علاقه ای ب نظم ندارن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه