2777
2789
عنوان

حالا میایید میگید خب که چی ؟ حق دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 53 پست

برنامه های جوفراست راهنمای خانواده رو داخل یوتیوب در مورد لجبازی کودکان چندبار ببین کتاب مادر کافی رو هم سر تمام اون کتاب ها بخون واقعا راهکارهای این خانم کارگشاست

بچه های بدرفتار عموما رفتار یکی از والدین یا اطرافیان رو تقلید میکنن ببین کی دوربرش داد میزنه و بدبرخورده اونو اصلاح کن 

رفتار بچه ها ایینه رفتار ماست

حال متکلم از کلامش پیداست
بره مدرسه خیلی بهتر میشه ضمن اینکه پسر بچه ها اکثرا همینن بعدشم ژنش به یکی رفته دیگه عزیزم یا پدرش ...

هاهاهاهاههایاد دخترعموم افتادم .میگف اینا ژنشون شیطانیه(بچشومیگف)

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش روانشناس کودک خیلی تاثیر داره

اووووووووووووه.......انقدر رفتیم...فایده نداره

بعدم فقط بردن که فایده نداره.

باید روی حرف مشاور عمل کرد...که متاسفانه همسرم.....

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

من فقط اینوبگم و برم. قدرت نه گفتن و سرحرفتون موندن وحشتناک مهمه توتربیت بچه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بره مدرسه خیلی بهتر میشه ضمن اینکه پسر بچه ها اکثرا همینن بعدشم ژنش به یکی رفته دیگه عزیزم یا پدرش ...

آخ گفتی.....آی گفتی.....یجور عجیب و غریبی....یه جور زیادی غیر قابل باور عین عین عین باباشه

هاهاهاهاههایاد دخترعموم افتادم .میگف اینا ژنشون شیطانیه(بچشومیگف)

عاره راس میگه

واقعا نباید منکر تاثیر ژن تو بچه ها باشیم

برادرزاده من وای میساد رو مبل و با کله خودشو مینداخت رو زمین میگفت من بت منم ! ما با ترس و نگرانی میدویدیم طرفش یهو خودش پا میشد و با لگد میکوبوند تو دل و شیکم ما ، حالا ما فکر میکردیم مخش باید ترکیده باشه   

عینهو داداشم بود میگفتن داداشمم بچگیاش همه رو عاصی کرده بوده   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
خب با یه بزرگتر مثل مادر خاله عمه که تجبربه دارن حتی مادر شوهر مشورت کن ازشون کمک بگیر با بچه مهربون ...

متاسفانه پدرش خشن....

نمیتونه صبور باشه

ای خدا چیکار کنم ؟

انشالله به سلامتي زايمان ميكني عزيزم،خدا بزرگه انشالله با اومدن ني ني سرش گرم ميشه و ارومتر ميشه،بچه ...

جدی ؟

یعنی فقط بچه من نیست که بی ادبه ؟

اینقدر حاضر جواب و همیشه طلبکار

عاره راس میگه واقعا نباید منکر تاثیر ژن تو بچه ها باشیم برادرزاده من وای میساد رو مبل و با کله خود ...

اینم میگف ی باررفتم تواتاق دیدم رفته سوزنارو پیدا کرده همرو سیییییییخ چیده روفرش. گفتم یاخدا اینارو چرا اینجوری کردی  عین فیلم ترسناکا

ببینیدپدرومادربایدحرفشون یکی باشه تاقدرتمندعمل کنن

شمابه همسرتون شناخت داریدسعی کنیدروی رفتارها وذهن همسرتون نفوذ داشته باشیدتا همسرتون حرفِ شما رابخونه تااینجای کارنصف قضیه حل میشه حالاوقتش میرسه که درموردتربیت بچه هاباهم مشورتی داشته باشیدتا اتفاق نظرپیداکنین،بعدش میشه که همسرتون تمام نکاتی که روانشناس گفته را پابه پای شما درخصوص تربیت بچه هااجراکنه.

بضاعتم همین قدربود

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
درکت میکنم دختر منم شش سالشه    بچهای الان همشون همینطورن والا دختر من توخونه جرات نداره ...

خودم هم تجربه کردم با ملایمت خیلی بهتر جواب میگیرم..ولی دیگه یه وقتایی کم میارم