2777
2789

سلام

دلم خیلی گرفته.انگاز غم دنیا روی دلمه

فردا زایمان دارم پیر اولم 6 و نیم ساله...خیلیییییییییی بداخلاق...همش همه حرفاش با داد و بیداد.....طابکار....بی منطق...گستاخ.....خیلیییییییییییییی لجباز    

نمیدونم چه خاکی بسرم بریزم با ایین تربیت کردنم!   خوبه همش کتاب به دست بودم و این مشاور و اون مشاور

تازه از فردا یکی دیگه هم میاد  

هر روز صبح اینقدررررررررررررررررررر حرصم میده تا آماده بشه بره مهد.هرروز دیر میره

سال دیگه مدرسه ش را چیکار کنم با یه بچه3-4 ماهه؟؟؟؟

ای خدااااااااااااا

ببخشید بیخودی وقتتون را گرفتم

اگر اینا را اینجا نمگفتم دلم میترکید

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره مدرسه خیلی بهتر میشه

ضمن اینکه پسر بچه ها اکثرا همینن

بعدشم ژنش به یکی رفته دیگه عزیزم یا پدرش یا داییش یا عموش   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

خب با یه بزرگتر مثل مادر خاله عمه که تجبربه دارن حتی مادر شوهر مشورت کن ازشون کمک بگیر با بچه مهربون باش اونا خیلی معصومن هنوز وارد دنیای آدما نشدن از بچگی با لطافت رفتار کنی بزرگ شدن شیطون نمیشن زیاد

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  
عزیزم ربطی به تربیت نداره بعضی بچه ها توی بعضی از دوره های زندگیشون لجباز میشن یکم بگذره خوب میشه نگ ...

شوهرم رفتارش افتضاااااح......

اصلا همه اخلاقای گندش بخاطر برخورد باباشه

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

انشالله به سلامتي زايمان ميكني عزيزم،خدا بزرگه انشالله با اومدن ني ني سرش گرم ميشه و ارومتر ميشه،بچه هاي اين دوره زمونه همه همينن

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️

درکت میکنم دختر منم شش سالشه 

بچهای الان همشون همینطورن والا دختر من توخونه جرات نداره لجبازی کنه اما 

با بچهای بقیه زود دعوا میکنه پرخاشگره و غرغرو 

یکم باهاش ملایم باش محبت کن بهش حتما جواب میده