سلام. به نظرتون حداکثر سنی که میشه دوباره مادر شد چند ساله؟ من یه پسر 10 ساله دارم. الان 36 سالمه ولی دوباره دلم بچه میخواد😅😅. خیلی دیره؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم خیلی دوست داره خواهر یا برادر داشته باشه. ولی ازونجایی که خودمم همچین شرایطی داشتم و خیلی غصه میخوردم و به مامانم سرکوفت میزدم، حالا میترسم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگه صرفأ دلیلت برای بچه ی دوم،بچه ی اولته به نظر من بیشتر فکر کن
یکی از دلایلم هم اونه. ولی جدیدا نوزاد می بینم دلم غنج میره. شوهرمم با اینکه اصلا کمک نمیکنه، ولی خیلی دوست داره.
اگه واقعا حوصله داری بیار من که با ۲۸ سال سن دیگه واقعا بریدم دخترم ۶ پسرم ۱۸ ماهشه
همع چی تا فبل از اومدن پسرم خوب بود دخترم خیلی حرف گوش میکرد خودمم تازه داشتم یه نفس راحت نیکشیدم ولی الان پسزم ساعت ۲ خوابیده الان بیدار شده دخترمم خیلی خساس شده و حرف کوش نکن خودمم دوست دارم درس بخونم دوباره ولی کو وقتش
میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊