bahreow مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 40 عنوان نظرتون چیه 55 بازدید | 4 پست دوستان بنظرتون سایتی که دارای نماد اعتماد الکترونیک باشه بازم ممکنه کلاهبرداری یا فیک باشه؟کسی تا حالا از ویکتور شوز خرید کرده؟هم تو باسلام هست هم خودش سایت داره 1404/10/28 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی86 عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 2606 نماد اعتماد اره نشان معتبر بودن هست ولی من یبار حدود ۷۰۰ تومن دادم قاب گوشی ولی هیچ موقع تحویلش نداد اگر شماره ای دایرکتی چیزی داره بهشون پیام بدید یا زنگ بزنید استعلام چیزی که میخوایین رو بگیرید بعدم کامنتاشو حتما چک بکنید
bahreow مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 40 نماد اعتماد اره نشان معتبر بودن هست ولی من یبار حدود ۷۰۰ تومن دادم قاب گوشی ولی هیچ موقع تحویلش نداد ... وای مرسی که گفتی خواستم ۵ تومن پول کفش بدم😭 جالب اینه که اصلا کامنتی نداره زیر هیچ کدوم از محصولاتشنماد الکترونیکشم فقط یک ستاره داره از سال ۱۴۰۱...
گلی86 عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 2606 وای مرسی که گفتی خواستم ۵ تومن پول کفش بدم😭 جالب اینه که اصلا کامنتی نداره زیر هیچ کدوم از محصولا ... خواهش میکنم گلم از نظرم اعتماد نکن کفشو حضوری بگیری بهتره 😇میشه لطفا اگر موردی نداره تاپیکمو ببینی از صبح گذاشتم کسی جواب نداده😂
bahreow مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 40 خواهش میکنم گلم از نظرم اعتماد نکن کفشو حضوری بگیری بهتره 😇میشه لطفا اگر موردی نداره تاپیکمو ببینی ... باشه عزیزم