2821
2789

مثلا چه کارایی بهشون میدید؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

نهار هم میدید اگر تا ظهر کارش طول بکشه؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه کارهاتی جارو شستن سرویس هاعوض کردن ملافه تختشیشه پاک کردن

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟

میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بشه

همه کاراره ناهار و میان وعده میدم

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟

میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بشه

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بش ...

دستمال هر چی بیشتر بهتر چون وقت نذاره هی دستمال بشوره

شیشه پاک کن و چند منظوره و جرم گیر دستشویی هم اماده کن

با کیسه زباله

دستکش

اسکاچ

یه دونه هم دمپایی روفرشی

خب اسید زدن دستوشویی حمام و شستن راه پله و...

شما ساعتی چقدر میدید ؟ من قیمت ندارم

خانومه میگه هرچقدر دادی نمیخوام حقش ضایع بشه

دستمال هر چی بیشتر بهتر چون وقت نذاره هی دستمال بشورهشیشه پاک کن و چند منظوره و جرم گیر دستشویی هم ا ...

ممنونم عزیزم

شما مرکز استان هستید؟ بخاطر این میپرسم ک بدونم ساعتی چقدر بهش پول میدید؟

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بش ...

همه چی رو حاضر میکنم

شیشه پاک کن

جرم گیر

وایتکس

مایع پاک کننده کف

تی ، ۱۰ تا اینا دستمال

جارو برقی

❤️❤️
2825
2823
2791
2779