2777
2789

مثلا چه کارایی بهشون میدید؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

نهار هم میدید اگر تا ظهر کارش طول بکشه؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه کارهاتی جارو شستن سرویس هاعوض کردن ملافه تختشیشه پاک کردن

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟

میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بشه

همه کاراره ناهار و میان وعده میدم

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟

میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بشه

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بش ...

دستمال هر چی بیشتر بهتر چون وقت نذاره هی دستمال بشوره

شیشه پاک کن و چند منظوره و جرم گیر دستشویی هم اماده کن

با کیسه زباله

دستکش

اسکاچ

یه دونه هم دمپایی روفرشی

خب اسید زدن دستوشویی حمام و شستن راه پله و...

شما ساعتی چقدر میدید ؟ من قیمت ندارم

خانومه میگه هرچقدر دادی نمیخوام حقش ضایع بشه

دستمال هر چی بیشتر بهتر چون وقت نذاره هی دستمال بشورهشیشه پاک کن و چند منظوره و جرم گیر دستشویی هم ا ...

ممنونم عزیزم

شما مرکز استان هستید؟ بخاطر این میپرسم ک بدونم ساعتی چقدر بهش پول میدید؟

قبل ازینکه بیاد چندتا دستمال و جرم گیر و اینا میخرید؟میخوام اماده باشه بیاد یه سره همه کارا انجام بش ...

همه چی رو حاضر میکنم

شیشه پاک کن

جرم گیر

وایتکس

مایع پاک کننده کف

تی ، ۱۰ تا اینا دستمال

جارو برقی

❤️❤️