2777
2789
بعله😁😁😁

واااااای 😵😵😵

من اگه جا مهموناتون بودم از همونجا راهمو‌میکشیدم  می رفتم سمت افق تا محو بشم😖😖

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
ماه پیش عمومو دوستش اومدن ملاقات بابام خونمون . بعد موز اینا اورده بود دوستش مامانم داشت تعارف میکرد ...

ههههههههه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه😁

خوب بازم خوبه😆

بله

اما خوب به نظرم شماهم نباید سخت بگیری ،هرکی یه جور پذیرایی می کنه ، یکی شیرینی میاره ، یکی آجیل، یکی دسر ،یکی پیش غذا ، یکی شربت، یکی بستنی ... 

این طوری نیست که همه حتما باید یه سبک خاص پذیرایی کنن

چشممم حتما حتما 

مرسی اه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
مرسی اه

جانم؟؟؟!!!!🤣🤣🤣

بابام و مهمونا با هم رسیدن مادربزرگمو بابام از بیمارستات اورد خونمون میوه هم اورده بود مهمونام اومده بودن عیادت میوه اورده بودن 

خاهرم خیلی مجردی بی ملاحظه بود از میوه های خودشون شست اورد میوه های خودمونو گذاشت یحچال مامانم بی خبر هی میگفت بفرمایین بفرمایین چیز قابل تعارفی نیست

ای خدااا هیچ سالی هم درس عبرت نشد برات😥گناه داشتی

چرا ی سال ونگ زدم کیک کیک ولی بازم ندادن 

تازه کیک رو قبلش ی کم از کنارش بریده بودن چون عموی بابام زود میخاست بره خونشون ب اونا دادن ببرن با خودشون ولی من هر چی گفتم ندادن 

تازه ب مامانم میگفتن چقدر این بیتربیت شده تازگیا 

دفعه بعدی م مادربزرگم مامانمو دید گفت دعواش کردی مامانمم گفت اره گوش مالیش دادم