2777
2789
زندایی منم میاورد  همیشه هم من باید میبردم با چای بخورن  ولی من روم نمیشد میگفتم الان مس ...

چرا پروفایل همه باز میشه پروفایل شما نه؟؟!!!!!!

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من یه بار شیرینی تر بردم خونه داداشم زنداداداشم نیاورد هنوز بعد ۴ سال چشمم دنبالشه.یعنی حسش مونده ه ...

😂😂😂😂

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این موضوع چجوری داغ ترین شده؟    

شده واقعا؟؟؟😮😮😮😮 نمی دونستم

ما خونه جدید خریده بودیم خانواده شوهرم اومدن خونمون برامون فقط یه جعبه نیم کیلویی شیرین زبون  آ ...

سخت نگیر ، دندونای اسب پیشکشیه دیگه😄

ما وقتی میریم مهمونی شیرینی میخریم که بعدشام با چایی بهمون بدن بخوریم.😁

آهان ,زمانش هم مدنظرتون هست عزیز جان؟؟؟؟!!

اره بابا😎😎😎😎 روز قبلش ماکارون ها رو سفارش داده بودم.ڋوق داشتم کلی واقعا چشمم بهش بود😃😃😃

نگا کن یکم 😁😁 تو که نخوردی اقلا نگا کن 

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
نگا کن یکم 😁😁 تو که نخوردی اقلا نگا کن 

حداقل عکس شیرینی ماکارون میذاشتی😁😁

یه خاطره بگم از این شیرینی تعارف کردن هه😅😅😅

بگووو

خب ماکاروندیگه گلم

😅😅 بعله بعله

خاطرتو بگو

بگووو

واقعیت داره این مطلب ها  

خونمون مهمون اومده بود بعد مامانم به بابا گفت بدو شیرینی بحر بیا زووود بابام رفت و رسیدن مهمون ها همانا و اومدن بابا همانا همزمان رسیدن 

بعد وقت پذیرایی رسید . مامان به بابا گفته بود شیرینی تر بخر ولی جعبه که تو دست بابا بود ی چیز دیگه بود حالا  بعد مامان شیرینی داد بهم گفت برک تعارف کن و بعد هی چشم غره میرفت به بابا بعد مامان گفت تو رو خدا ببخشید ها شیرینب هامون خوب نیستن شرمنده به خدا اولین بار اینجور شده 😀🤣🤣🤣 

قیافه بابا 😟😟 

قیافه مهمون ها 🙁🙁 

قیافه مامان 😊😊😊😊

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
واقعیت داره این مطلب ها   خونمون مهمون اومده بود بعد مامانم به بابا گفت بدو شیرینی بحر بیا زوو ...

نگو که این شیرینیا رو مهمونا آورده بودن😨😨

ماه پیش عمومو دوستش اومدن ملاقات بابام خونمون . بعد موز اینا اورده بود دوستش مامانم داشت تعارف میکرد گف بفرمایید بفرمایید موزای خودتونه هی واااااااااااایه من هاهاهاهااهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاههاهااهاها

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه