2777
2789
اونا هم برای شیرینی شما نیومدن خودشون خریدن اووردن دور هم بخورید😂

آها . خوب بازم این شد یه حرفی😄

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
خب میخرم که بریم باهم بخوریم دیگه نمیبرم که طرف بزاره تو یخچالش😁 یه بار هفتادتومن دادم ده تا ش ...

وای پس واقعا نفرین پشتشه😱😱

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوریم خوب نیست یه بار برادر شوهرم که شیرینی آورده بود به عنوان تبریک قدم نورسیده ماشالله همشو ...

با جعبه بیاری بذاری در طبق اخلاص به فنا می ره باید یکی می کشید تو ظرف 😬😂 باقیشو می ذاشت تو یخچال برای بازماندگان

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من همیشه میاوردم یه بار خواهر شوهرم خونمون بود یادم رفت شیرینی رو بیارم.آخرش که داشتن میرفتن خواهر شوهرم برگشت گفت یه دونه از اون شیرینی ها میدی بخورم  به نظرم باید بیاریم.شیرینی کیفش به اینه که وقتی همه جمعن خورده شه

من می توانم  
ب نظر منم اول پذیرایی های خودتو بکن بعد که مشغول شدن اونم بیار و مثلا بگو چرا زحمت کشیدین چ شیرینی ت ...

آره خوبه این طوری

کمپوت آبمیوه مریضو دیگه ندیده بودم بیارن تعارف کنن

من کلا دلم نمیاد چیزی رو تنها بخورم نکه خودم شکمویم😆 هی با خودم میگم مکنه دلشون بخواد، البته فقط به اقوام درجه ۱ آبمیوه تعارف میشه نه همه

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
خب اینجوریم خوب نیست یه بار برادر شوهرم که شیرینی آورده بود به عنوان تبریک قدم نورسیده ماشالله همشو ...

والله من خونه دوستای نزدیکم که میرم شیرینی میخرم که دور همی بخوریم دیگه

اصلا متنوع میخرم همه رو امتحان کنیم اون دوساعت که اونجاییم طرف به خرج نیفته و خودمون خوراکیمونو ببریم

اما یکی از دوستام تاحالا چندبار اینکارو کرده که نمیاره

واقعا ناراحت میشم

دیگه کوفتم نمیبرم تو مهمونیاش

😄😄😄

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
با جعبه بیاری بذاری در طبق اخلاص به فنا می ره باید یکی می کشید تو ظرف 😬😂 باقیشو می ذاشت تو یخچال ب ...

نه عزیز با جعبه که نیاوردم  😁  چیده بودم تو ظرف گفتم لابد همشو که نمیتونن بخورن والا واسه خودم کنار میزاشتم😕😂

من یبار شیرینی دستم بود رفتم مغازه دیدم بچه به مادرش می گه شیرینی...همونجا باز کردم هر کسی بود همونج ...

چشم ، حتما . 

جدا منم همممیشه آوردم چه بچه باشه چه بچه نباشه . 

وای پس واقعا نفرین پشتشه😱😱

اره بابا😎😎😎😎

روز قبلش ماکارون ها رو سفارش داده بودم.ڋوق داشتم کلی

واقعا چشمم بهش بود😃😃😃

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
من شيريني موردعلاقموميگيرم ك بخورم    

شوهر منم همینکارو میکنه. امان از روزی که براش نیارن! اما همه میدونن که شکموست. وای خونه خودمون مهمون میاد هی میگه بفرمایید میوه تا از جلوش برداره بخوره. حتی اگه قبلش خورده باشه