2777
2789
چقد منفی بافن

خوب هر جا یه آداب و رسومی دارن

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما میگیم وقتی کسی چیزی اورده یعنی بهترینو برا صاحبخونه اورده.ماهم بهترینو میاریم با مهمان بخوریم.اما ...

وااا عجب چیزایی میگید اصن همچین چیزی نیست، شاید نظر اونا اینجوری بوده فقط

بچه ها بچه ها تولد پدربزرگم شب چله س بعد هر سال میرفتیم و میریم خونشون 

عمه م ک الهی خدا نهلتش کنه کیک میخرید میورد اون زمانا مد نبود ادم هر وقت هر چی هوس کرد بره بخره . داشتم میگفتم عمه م لعنت ا... علیه کیک میاورد بعد من از بقیه بچه ها خبر ندارم اما خودم خوابم میبرد هیچ سال کیک بهم نمیرسید 😢😢😢😢😢😭😭هنوز چشمم دنبالشه 

عمه از همینجا اعلام میکنم هر جا ک هستی بوووووق

آفرین از زاویه جالبی نگاه کردین به ماجرا... من تاالان تا خوندن  همین تاپیک فکر میکردم کار جالب ...

منم فکر میکردم زشته بیاریم جلو خودشون

چه موضوع جالبی مطرح کرد استارتر. یه کم اداب معاشرت و رسم ایرانی مهمون نوازی یاد بگیرم 😃😃😃

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من كه ميگم بايد بياريم. ميخواستيم بريم خونه عموم من رفتم شيرينى بخرم شيرينى لطيفه كه خودم دوست داشتم گرفتم. گفتم الان اونجا با چاى ميخورم. بعد اونجا زن عمو ى شيرينى خشك شده كه مشخص بود خيلى وقته خريدن برامون اورد. اما شيرينى خودمونو برداشت. حالا هر بار من زن عمو رو ميبينم داغ دلم تازه ميشه. 

بله لدفا بیارید 😭ما با کلی ذوق اونارو انتخاب  میکنیم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اگه بچه دارم حتما باید بیاری

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

من یه بار خودم کیک درست کرده بودم با کلی ذوق و شوق یه تیکه هم برای خودم و شوهر بدبختم برنداشتم همون طور داغ داغ از فر در اومده گذاشتم تو ظرف شیک در دار بردم خونه مادر شوهرم اینها با هم بخوریم تو ماشین بوش دیوونه مون کرده بود مادر شوهر خانمم تا کیکم و دید چون این کیکم سرش دعوا بود تو خونه شون برد قایمش کرد تو یخچال برامون هم نیاورد بخوریم😒😒 به همین سوی چراغ ظرفش و هم که خیلی دوستش داشتم دیگه ندیدم 😞😞

همون شبم کلی همسرم دعوام کرد که چرا کیک و بردی واسه اونا یه تیکه هم جا نذاشتی مجبور شدم فرداش هم کیک بپزم 

کلا به نظر من کار خوبی نیست که از اون شیرینی تعارف نکنی من خودم هنوز دلم اون کیک و می خواد 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

من یه بار شیرینی تر بردم خونه داداشم

زنداداداشم نیاورد هنوز بعد ۴ سال چشمم دنبالشه.یعنی حسش مونده هنوز  با اینکه صدبار دیگه شیرینی خوردم بعد اون و نخورده نیستم

البته شوخیه بیشتر ولی به قول دوستان آدم دلشو صابون میزنه😆

چند وقت پیش هم دوباره واسه همون داداشم بردیم.چون رژیم هستیم من و شوهرم و خودمون دیگه اصلا شیرینی نمیخریم گفتم یه دونه اونجا بخورم بعد چند وقت

از اونجا که سابقه زنداداشم خرابه هی سر شام گفت چرا چیزی نمیخوری؟منم گفتم آخه رژیمم بعد میخوام شیرینی هم بخورم گفتم جا داشته باشم😆😆😆که یادش نره دوباره😐😐

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است