2777
2789

احساس می کنم قدیما انگار کیمیا بود...از قصد صابخونه می ذاشت یخچال که مهمان بره بتونن دور هم خودشون سیر بخورن..اون موقع خانواده ها هم پر جمعیت بودن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما وحتما تعارف میکنم حتی اگر 10 مد ل شیرینی داشته باشم برای پذیرایی.

یک درصد احتمال بدیم که پول برای شیرینی که داده شاید براش مقدور نباشه بگیره برای خودش، و به دلش باشه و چشمش بهش باشه...

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
حتما وحتما تعارف میکنم حکی اگر 10 مد ل شیرینی داشته باشم برای پذیرایی.   یک درصد احتمال بدی ...

آره واقعا فکر اینم باید کرد

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

من جلوشون میبرم وقتی میارن.ولی خودم میبرم جایی خوشم نمیاد وقتی میارن چرااا؟ذهنمو مشغول کردی  

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
حتما وحتما تعارف میکنم حتی اگر 10 مد ل شیرینی داشته باشم برای پذیرایی.   یک درصد احتمال بدی ...

آفرین از زاویه جالبی نگاه کردین به ماجرا...

من تاالان تا خوندن  همین تاپیک فکر میکردم کار جالبی نباشه که با شیرینی خودشون هم ازشون پذیرایی کنم 

ولی الان دیدم تقریبا همه میگن خیلی بهتره که بیاری 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من جلوشون میبرم وقتی میارن.ولی خودم میبرم جایی خوشم نمیاد وقتی میارن چرااا؟ذهنمو مشغول کردی   & ...

شاید پیش خودت فکر می کنی که اونا پیش خودشون فکر می کنن که شما شیرینی خریدی که خودت بخوری😄😄

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

ما میگیم وقتی کسی چیزی اورده یعنی بهترینو برا صاحبخونه اورده.ماهم بهترینو میاریم با مهمان بخوریم.اما فکر کنم کردا بدشون بیاد.

اخه یبار برامون نون برنجی اوردن اوردیم باهم بخوریم.خیلی ناراحت شدن.گفتن ما بد میدونیم.یعنی چیزی که اوردین بد بوده خودتون بخورید.

خدایا مددی...
ما میگیم وقتی کسی چیزی اورده یعنی بهترینو برا صاحبخونه اورده.ماهم بهترینو میاریم با مهمان بخوریم.اما ...

بد بوده که نه ، هر جا یه آداب و رسومی دارن