2777
2789

صد در صد، مخصوصا اگه بچه داشته باشن، هیچ وقت فراموش نمی کنم جاهایی که شیرینی می بردیم و میزبان شیرینی رو باز نمی کرد، هی در گوشی به مامانم می گفتیم شیرینی می خوایم و مامانم فقط هیس هیس می کرد

خب پس اونام شیرینی نیارن براتون اصلا😒 شما که خودتون شیرینی دارین، چه کاریه😑😑😑😑  

نیارن، مگه من منتظر شیرینی اونا نشستم😕😕

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا ولاکن حالا این همه شیرینی شیرینی کردین رحمتو بگو ناپلئونی رو بیاره😉😉😂

🤣🤣

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
اگه واسم نیارن همش تو دلم میگم کوفتتون شه😭😭😭😭😭😭😭 اخه موقع خریدن با یهدعشقی میرم شیرینی ...

وااااااا اگه اینجوریاست که پ یه جعبه هم مخصوص خودت ببر که همشو همونجا بخوری😕😕😕😁😁

نیارن، مگه من منتظر شیرینی اونا نشستم😕😕

اونا هم برای شیرینی شما نیومدن خودشون خریدن اووردن دور هم بخورید😂

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
بله حتما. ما که هر وقت میبریم منتظریم برا خودمون بیارن . اما خونه مامانم همیشه مامانم میگف وای نه حا ...

خوب همین دیگه ، منم همیشه میاوردم اما ناگهان گفتم نکنه این طوری برداشت بشه😑😑

وااااااا اگه اینجوریاست که پ یه جعبه هم مخصوص خودت ببر که همشو همونجا بخوری😕😕😕😁😁

خب میخرم که بریم باهم بخوریم دیگه

نمیبرم که طرف بزاره تو یخچالش😁

یه بار هفتادتومن دادم ده تا شیرنی ماکارون خریدم واسه دوستم بردم

نامرد همونطوری گزاشت تو یخچال

ڋلیل شه الهی

هفتادتومن پیاده شده بودم شادی هامونو قسمت کنم باهاش😒😒😒

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
به نظر من تو گرونترین و بهترین شیرینی رو هم اگه خودت داشته باشی ها، بازم اونا چشمشون ۱۰۰ درصد دنبال ...

واااای😣😣

خوب همین دیگه ، منم همیشه میاوردم اما ناگهان گفتم نکنه این طوری برداشت بشه😑😑

ب نظر منم اول پذیرایی های خودتو بکن بعد که مشغول شدن اونم بیار و مثلا بگو چرا زحمت کشیدین چ شیرینی تازه ای‌ . خونه خواهرم اینا با همون جعبش میارن بعد پدیرایی خودشون

بعضیا خسیسن نمیارن

باور کنید من خسیس نیستم😭😭😭

من یبار شیرینی دستم بود رفتم مغازه دیدم بچه به مادرش می گه شیرینی...همونجا باز کردم هر کسی بود همونجا برداره ... مخصوصا اگر با خودشون بچه داشته باشن لطفا شیرینی خودشون رو بیارید چون من زمان بچگیم خودم شیرینیا روانتخاب می کردم برای مهمونیا..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
صد در صد، مخصوصا اگه بچه داشته باشن، هیچ وقت فراموش نمی کنم جاهایی که شیرینی می بردیم و میزبان شیرین ...

وای وای چه بد😢😢

چی رو اینکه آبمیوه بیارن یا اینکه تعارف کنن؟؟

کمپوت آبمیوه مریضو دیگه ندیده بودم بیارن تعارف کنن

خب میخرم که بریم باهم بخوریم دیگه نمیبرم که طرف بزاره تو یخچالش😁 یه بار هفتادتومن دادم ده تا ش ...

خب اینجوریم خوب نیست یه بار برادر شوهرم که شیرینی آورده بود به عنوان تبریک قدم نورسیده ماشالله همشو خودشون خوردن دریغ از یدونه که واسه من که نرسیدم بخورم بمونه خوبه به چند تایی که جعبه بمونه واسه بازماندگان 😕