2777
2789
عنوان

یه نینی یار بیاد بقیه نیان سوالم شخصیه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
مشاهده افراد آنلاینو 😲 آمار فضولی تو کشور با ۱۰۰% رشد جابه جا شد 😆

😂😂😂😂😂😂اینجا ایران است برادر

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتو میتونی بپرس شاید بتونیم جواب بدیماا    

قرار شد اروم بشینی یه گوشه ها 😂

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
ن بگو من قول میدم هیچی نگم 

پرسیدم پست اول 😆

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
مشاهده افراد آنلاینو 😲 آمار فضولی تو کشور با ۱۰۰% رشد جابه جا شد 😆

سلام تاپیک فقط روزی دو مورد تو تاپیک خودم باید لینک بذارین و فقط تاپیک های خصوصی خانوادگیتون حذف میشه

تغییر اسم نداریم

عکس اقایون تایید نمیشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تاپیک فقط روزی دو مورد تو تاپیک خودم باید لینک بذارین و فقط تاپیک های خصوصی خانوادگیتون حذف میش ...

کمپین خشونت علیه مردان   

بعضیا ب امضا توجه نمیکنن فکر میکنن خانمم،اسم و عکسمو بخاطر این میخوام عوض کنم

مدیر اصلی سایت کی هست؟

کمپین خشونت علیه مردان     بعضیا ب امضا توجه نمیکنن فکر میکنن خانمم،اسم و عکسمو بخاطر ...

عکس آقایون تایید نمیشه 🤣🤣🤣 وااای عالی بود

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
عکس آقایون تایید نمیشه 🤣🤣🤣 وااای عالی بود  

ایشالا عکسات لود نشه