2777
2789
عنوان

شوهرنفهم من

918 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها انقد دلم شکست امروز شوهرم پدرمنو دراورده واقعا دیگه خستم از زندگی شوهرم بشدت رفیق بازه یع ساله  ازدواج کردیمپنجشنبه ها میره پیش دوستاش ازساعت 11 تا 3 4 همه دوستاشم سیگارین اینم سیگاری کردن هرشب هرشب سیگار میکشه خونه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم من شاغلم خیلی قسط داریم شوهرم همه درامد هر ماهشو میده ب قسطاش منم مجبور میشم خرج خونه رو بدم کارمم خیلی سخته همش سرپا وقتی فک میکنم وارم جونیمو حیف میکنم اخرم شوهرم ب حرفم گوش میده میخوام سرمو بزنم ب دیوار امروز صبح پاشدیم دعوامون شد منم حرصم  دراومد گوشیشو انداختم گوشیش شکست ازصب قهریم یه عالمه هم بهم فحش داد بهم گف پدرسگ ازصب باهم حرف نزدیم تازه حاریمو بردارشوهرم خونه ما بودن اونا نامزدن اعصابم خورد شد ک انقد جلوی اونا ضایع شدم واقعا شوهرمو حلال نمیکنم باهزارتا قرض و قسط ک بیشترشو خودم دادم یه ماشین 21 تومنی خریدیم قرار بودوقتی ماشینو ب نام زد بعدش بزنه ب نام من ولی هروقت گفتم بهش به شوخی مسخره بازی حرفو عوض کرد ولی هم خانواده اون هم خانواده من فکر میکنن ماشین ب نام منه واقعا دیگه نمیدونم باچه زبونی بگم بهش خدایی شما جای من بودین بااین شوهر چیکار میکردین الانم قهریم من اتاق خوابم اونم داره تلویزیون نگاه میکنه ..ب نظرتون چیکار کنم دوس ندارم قهرکنم چند روز برم خونه بابام چون فک میکنم وقتی جونم ب لبم رسید باید اینکارو بکنم 😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قهر نرو خونه بابات بگو همونجوری میرم دلم باز شه باز میام کسایی که رفیق بازن از خدا شونه تو بری بعدم تو چرا جلو جاریت اینکارو کنی خیلی اشتباه بوده کارت میذاشتی اونا برن بعد هرکار دلت میخواست میکردی

شما موظف نیستی بری کار کنی بیاری خرجیشو بدی سرکارهم رفتی پول نده بهش بگو وظیفه ی توست برام زندگی ای که در شان من هست برام جور کنی

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

خرجیشو تو میدی دور برداشته نرو سرکار بهش بگو شوهر کردم که خرجمو بده اگه خودم کار کنم شوهر میخام چکار

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

خرجیشو تو میدی دور برداشته نرو سرکار بهش بگو شوهر کردم که خرجمو بده اگه خودم کار کنم شوهر میخام چکار

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
اصلا قهر نرو خونه بابات بگو همونجوری میرم دلم باز شه باز میام کسایی که رفیق بازن از خدا شونه تو بری ...

آره جاری وبرادر شوهر من یه بار جلوی ما کتک کاری کردن تو عقد بودن،اصلا دیدم نسبت بهشون عوض شد وهر موقع میبینمشون اون صحنه یادم میاد

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

رفیق بازی هیچوقت ترک نمیشه

یه شغل دوم براش جور کن وقتش کامل پرشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍