2777
2789
عنوان

شوهرنفهم من

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 43 پست

بشین اساسی و به دور از تنش خیلی دوستانه باهاش صحبت کن .اصلا عیباشو به روش نیار .خواسته هاتو یکی یکی مطرح کن .مثلاً نگو بدم میاد با دوستاتی یا چرا وقتتو با من نمیگذرونی !از کلمات امری استفاده نکن .بگو من خیلی دوست دارم پنجشنبه باهم بریم ناهارو بیرون بخوریم بعداز ظهرش بریم سینما .فقط خواسته هاتو بگو اصلا شوهرتو هدف قرار نده .وقتی دو نفر آدم دعواشون میشه به جای اینکه به عیب کار خودشون فکر کنند به حرفا و فحشای طرف مقابلشون فکر می‌کنند .اما وقتی به دور از تنش صحبت کنند در واقع به هم فرصت فکر کردن میدن .سعی کن خودتو توی سرگرمیهای شوهرت سهیم کنی و فقط براش همسر نباشی بلکه بهترین دوستش باشی .این‌طوری دوست داره بیشترین وقتشو با تو بگذرونه !

میدونم ولی الان چندین مورد ک سالهای اخیر اومده همین طورین... منم قبول نکردم ولی تا ب کی؟

تا هروقت عزيزم...ميايم همچين ادميارو بخاطر حرف مردم قبول ميكنيم بعدش كه رفتيم سر زندگي ميگيم واي اينا چرا احساس ندارن....من كه جاي شما بودم يه مدت نميرفتم سركار تا بعد از ازدواجم.طرف همينجا تاپيك زده كه دنبال دختر كارمند ميگردم برا داداشم....بخدااا قديما بهتر بود الان توقعا خيلي زياد شده از دخترا و خانواده دخترا....خيلي پررو شدن.خييييلي.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم هیچ کس اندازه شوهرم تو مجردی دوستو رفیق داشت .به قول خودش دوستاشو بیشتر از پدرومادرش می‌دیده .من به خاطر اینکه زندگیمون کسل نشه تو همه سرگرمیها پا به پاش هستم .خودمم لذت می‌برم .انگار همیشه تو دوران عقدیم .حتی پسر خالم پیشنهاد مسافرت مجردی بهش میده نمیره .با اینحال من هیچ وقت مانعش نمیشم حتی تشویقش می‌کنم بره .برعکس من عروس خالم هر وقت میره مسافرت اصلا حال نداره تا ظهر میخوابه .منو شوهرمو پسرخالم جوجه درست می‌کنیم شوخی می‌کنیم اونوقت اون همش مارو نگاه میکنه .سوار جت اسکی نمیشه .اصلا پایه نیست .شوهرش هم شیطونه به خاطر همین مجردی میره .منظورم اینه خیلی خوبه زن فقط همسر نباشه بهترین دوست همسرش باشه .باور کن سرگرمیها و لذتهای دونفره بهتر از یک نفره .

تا هروقت عزيزم...ميايم همچين ادميارو بخاطر حرف مردم قبول ميكنيم بعدش كه رفتيم سر زندگي ميگيم واي اين ...

اره بخدا ماها نباشیم مردا از گشنگی میمیرن  واقعا دیگه مردی دوروورم  نمیبینم 

عزیزم اولا تو دیگ میزاری اون سوارت شه خیلی تو اشتباهی تصمیماتو محکم بگیرباور کن این همه زحمت میکشی آخر میگه نمیکردی دیگه هر چه زودتر منصرف شی بهتره نمیگم نرو سرکار ولی دیگه خرج خونرو نده اصلاااا یه تومنم مرد هرجایی شده میتونه پیدا کنه ولی تو بفکر آینده خودت باش

اینقدر از این مردهایی که حس زرنگی دارن بدم میاد که خدا بدونه .. عزیزم خیلی اشتباه کردی که از اول به خودت سختی دادی و مسئولیت خرج رو کامل به عهده گرفتی .. عیب نداشت میزاشتی دوجا کار کنه یا مسافر کشی کنه .. با مرد زرنگ زرنگ باش .. اشتباه کردی باید از اول سفت و سخت می گرفتی الان چی بگیم ما .. باید یه فکر اساسی کنی