2777
2789

شرایطش چجوریه

دیروز یه آگهی توی دیوار دیدم که گفته بود هر صد میلیون ۷ الی ۸ میلیون تومن سود میده

بهش زنگ زدم ببینم شرایطش چیه میگه کارمندم و چک صیاد کارمندی هم میدم... یکساله برای پولی که دادین و ماهانه هم برای سودش

حالا فکرم درگیر شده میگم با این مقدار پول که نمیتونم هیچ کاری راه بندازم طلا هم نمیخوام بخرم دیگه.. میخوام یه مقداری نقد داشته باشم حتما و ماهی هفت تومن هم بد نیست ولی نمیدونم این طرف راست میگفت واقعا توی بازار طلا پول رو میبره یا خدایی نکرده نزول میده به مردم

میخواستم برم از چند تا طلافروشی بپرسم ولی حالشو ندارم تا بازار برم

راستی اینم گفت طلا هم بدید با اونم معامله میکنم و سود خوبی بهتون میدم سر یکسال هم همون مقدار گرم طلا رو برمیگردونم

نظر شما چیه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی:برا صد میلیون دونه میپاشه 8 میلیون سود بده کسی که میخواد بگیره فلنگ و ببنده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من شخصا هیچ وقت همچین کاری نمیکنم

تو باشی با صد تومن چیکار میکنی

طلا نمیخوام چون ماه قبل گرمی ۱۲ خریدم

الان واقعا صد تومن هیچی نمیشه

نمیدونم بذارم بانک یا نه

بانکم بذارم بی ارزش میشه

به چه روزی افتادم که واسه صد میلیون ذهنم اینحوری بهم ریخته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
واقعا نمیترسی همچین کاری کتی:دیوار این روزا اخر کلاه برداری ه از هر نوعی.

نه به این که نمیخوام بدم اصلا

میخواستم برم طلافروشی بپرسم که اونا اینکارو میکنن یا نه که حالشو ندارم امروز

برای همین اینجا مطرح کردم

بده طلا ، چرانمیخای

بازار نوسان زیادی داره الانم معلوم نیست هر کی به هر کیه

۵۰۰ دادم طلا تموم سرمایم بود ... من آدم ریسک و استرس نیستم واسه همین میخواستم یه مقداری نقد هم نگهدارم