2789

اصلا نمیتونم تو جمع بشینم و همش میرم تو یه اتاق میمونم مخصوصن اگر خوشگل تو اون جمع باشه حس میکنم کسی دوستم ندارع و حالشون از قیافم بهم میخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما باید هر وز بری جلوی آینه بایستی و به خودت نگاه کنی و چیزهای مثبت به خودت بگی : من زیبام . من قوی هستم . من مثبت اندیش هستم . من لایق بهترینهام و ... و باید اینو روزی دو سه بار به تعداد انجام بدی حداقل 40 روز و در این مدت نباید با فکر یا حرف به خودت چیز بدی را نسبت بدی . بعدش باید بری ورزشهایی که اعتماد به نفست را بالا می برند مثل ورزشهای رزمی و تنیس خاکی یا ورزشهای راکتی هر چی شد . یا صخره نوردی . باید زمان بزاری در مهارتی یا هر چیزی که می شه خوب بشی . خوب شدن در هر چیزی خودش اعتماد به نفس می یاره . مشکل اصلی معمولا در طرز تفکر ادم هاست هر چیز بدی که به خودت نسبت بدی باید چند برابر مثبتش را بگی تا اثرش بره .

من خودم کوهنوردی میکنم ولی خب تو جمع فامیل بی اعتماد به نفسم

کوهنوردی با صخره نوردی فرق می کنه اون زیاد اعتماد به نفس نمی یاره . مشکل از طرز تفکرت هست که زیاد به خودت القاء می کنی چیزهای منفی را . باید برعکسش را شروع کنی و مثبت اندیشی را افزایش بدی و منفی اندیشی را خیلی کم کنی اثرش بره .

بین روح و مغزت و جسمت ارتباط هست

هرچقدر جسمت و تغذیه ات را افزایش بدی روحت و مغزت قوی می شه و هرچقدر بیشتر کتاب بخونی مغزت قویتر می شه روی روح و جسمت تاثیر مثبت میزاره باید همه را با هم جلو ببری به مرور اعتماد به نفست بیشتر بشه کاره یه روز دو روز نیست 3 تا 6 ماه زمان می بره بهتر بشی .