2789

اصلا نمیتونم تو جمع بشینم و همش میرم تو یه اتاق میمونم مخصوصن اگر خوشگل تو اون جمع باشه حس میکنم کسی دوستم ندارع و حالشون از قیافم بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید هر وز بری جلوی آینه بایستی و به خودت نگاه کنی و چیزهای مثبت به خودت بگی : من زیبام . من قوی هستم . من مثبت اندیش هستم . من لایق بهترینهام و ... و باید اینو روزی دو سه بار به تعداد انجام بدی حداقل 40 روز و در این مدت نباید با فکر یا حرف به خودت چیز بدی را نسبت بدی . بعدش باید بری ورزشهایی که اعتماد به نفست را بالا می برند مثل ورزشهای رزمی و تنیس خاکی یا ورزشهای راکتی هر چی شد . یا صخره نوردی . باید زمان بزاری در مهارتی یا هر چیزی که می شه خوب بشی . خوب شدن در هر چیزی خودش اعتماد به نفس می یاره . مشکل اصلی معمولا در طرز تفکر ادم هاست هر چیز بدی که به خودت نسبت بدی باید چند برابر مثبتش را بگی تا اثرش بره .

من خودم کوهنوردی میکنم ولی خب تو جمع فامیل بی اعتماد به نفسم

کوهنوردی با صخره نوردی فرق می کنه اون زیاد اعتماد به نفس نمی یاره . مشکل از طرز تفکرت هست که زیاد به خودت القاء می کنی چیزهای منفی را . باید برعکسش را شروع کنی و مثبت اندیشی را افزایش بدی و منفی اندیشی را خیلی کم کنی اثرش بره .

بین روح و مغزت و جسمت ارتباط هست

هرچقدر جسمت و تغذیه ات را افزایش بدی روحت و مغزت قوی می شه و هرچقدر بیشتر کتاب بخونی مغزت قویتر می شه روی روح و جسمت تاثیر مثبت میزاره باید همه را با هم جلو ببری به مرور اعتماد به نفست بیشتر بشه کاره یه روز دو روز نیست 3 تا 6 ماه زمان می بره بهتر بشی .