2821
2789

اگه کارت خوب باشه اره ولی مراقب گردن و کمرت باش

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

زرنگ باشی در امد میلیونیه

بالای صد میل حتی در ماه

ولی اول راه ک هستی در امد ۳ رقمی نخواه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا یه کت میدوزن یکو خورده ای الان

حرفه ای بشی مزون میزنی نیرو میگیری

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

اولش نداره ولی راه بیفت واوایلش برو جایی پیش کسی کار کن و مشتری جذب کن

عالیه

هر کاری در امد داره فقط راهشو بلد باش

از بی هنری و بی کاری بهتره

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
فک و فامیل پدرتو در میارن پول نمیدن

من تو هیچی به دوست و فامیل رو نمیدم و ندادم و نخواهم داد

منم میخواستن به خاطر رشته ام بکشونن به تدریس گفتم کار من تدریس نیست اگه اشنا خواستین بهتون معرفی کنم

من خیاطی بلدم

ولی باهاش کار نمیکنم گاهی برای دوست و آشنا رایگان میدوزم

ولی اگر سنت کمه آره خوبه ، برو یاد بگیر یک مدت هم پیشم خیاط کار کن تا ریزه کاری هاشو یاد بگیری بعد شروع به کار کن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
2825
2823
2791
2779
2792