2821
2789
عنوان

خیاطی درآمدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه رودروایسی نداری درآمدش خوبهمن خیلی ضرر کردم

نه من اصلا تو کار تدریس نبودم بعد فکر میکردن هر دیقه و ساعت میتونن از من سوال درسی بپرسن

حالا همینطوری پزشکی رو مثال میزنم کسی که مگه داره پزشکی میخونه میتونه هر دیقه جواب سوال زیست بچه دبیرستانیایی فامیلو بده خب منم تو دانشگاه داشتم چیز دیگه میخوندم حل المسائل مردم نبودم

یعنی تو مزون دیگران کار می کنید؟!

تو خونه خودم

راضی نیستم چون رفت و آمد غریبه وایب منفی میده به خونه زندگیم و از طرفی همه توقع دوخت مفتی دارن خسته شدم گذاشتم کنار

من خیاطی بلدم ولی باهاش کار نمیکنم گاهی برای دوست و آشنا رایگان میدوزمولی اگر سنت کمه آره خوبه ، برو ...

میشه راهنمایی کنی برا کت من چقد پارچه بگیرم؟

برا شلوار تک چقد؟

برا مانتو چقد؟

من تو هیچی به دوست و فامیل رو نمیدم و ندادم و نخواهم دادمنم میخواستن به خاطر رشته ام بکشونن به تدریس ...

من بهشون گفتم پول میگیرم لباس میدوزم واستون

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

تو خونه خودمراضی نیستم چون رفت و آمد غریبه وایب منفی میده به خونه زندگیم و از طرفی همه توقع دوخت مفت ...

برای هیچ کس مجانی نباید بدوزی حتی برای نزدیکانت مثلا خواهر

نهایتا خیلی با طرف نزدیک هستی باید تخفیف بدی بهش

میشه راهنمایی کنی برا کت من چقد پارچه بگیرم؟برا شلوار تک چقد؟برا مانتو چقد؟

همه بستگی به مدل انتخابیت داره

مثلا مانتو کوتاه باشه با بلند؟ جیب داشته باشه یا نه؟ برشدار باشه یا نه؟ راسته باشه یا نه و....

برای کت معمولا ۱/۵ متر و برای شلوار هم یک متر معمولا کافیه

من همیشه به پارچه فروش میگن ۲۰ـ۱۰ سانت اضافه تر بده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

اگه کارت رو گسترش بدی مزون بزنی و لباس شب و عروس کار کنی بله خیلی زیاد بیش از تصورت.

ولی اگه برای مشتری خونگی ۴ تا شومیز و شلوار با کلی اعصاب خردی بدوزی نه بدرد نمی خوره زیاد ولی برای شروع شاید لازم باشه

دوتا مانتو یه کت و دامن ۱۱ تومن دستمزد

پریروز دادم یکشنبه میرم پرو دوساعت بعد تحویل

دیگه حالا لباس مجلسی که خداتومن دستمزده

برو ولی قبلش به همه فک و فامیل بگو برای کسی کار میکنم وگنه فامیل بدبختت میکنن فک کن عروسی داشته باشن میان به تو میگن تو رو خدا تا دور روز دیگه اماده کن بعد تو برای دو روز دیگه مشتری دست به نقد داری که از اول قولشو دادی دیکه باید اصلا نخوابی کار فامیلتونم راه بندازی چون اگر راه نندازی دیگه فامیلی به اسم اونا نداری تازه دستمزدم یا نمیدن یا خیلی کم میدن یا میری برای چند سال دیگه حالا اینا به کنار کت و کول برات نمیمونه فک کن عروسی فامیل مشترکتونه دیگه عروسی رو برات زهر میکنن تا ثانیه های اخر باید پای چرخ باشی

از من گفتن بود😃

برای هیچ کس مجانی نباید بدوزی حتی برای نزدیکانت مثلا خواهرنهایتا خیلی با طرف نزدیک هستی باید تخفیف ب ...

متاسفانه برای همه مفتی دوختم به هرکی میگم باور نمیکنه خواهر و خواهرزاده هام مادر زن برادر پیرزن فامیل بخدا خسته شدم درکم نمیکنم حتی نخ و لایی پارچه آستری همنمیارن شاید فکر کنی اغراق میکنم

2825
2823
2791
2779
2792